Şimdi Ara

FTR,ECZACILIK,DİYETİSYENLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabıkı eczacılık diş olmasa
  • "TIP Kazanamadım ama sağlıkta para var diye okuyum" düşüncesinde olanların uzak durması gereken bölümler

• Tek meslek hedefini anlarım da şu sağlık merakını çözemiyorum tıp-diş-eczacılık-ftr hepsi birbirinden farklı

• FTR atanamıyor. Atanamıyoooor. Hiç atanamıyor. KPSS 92. Özelde maaşlar çok düşük haliyle. 2000 veren var.

Bumu bilir bunu söylerim gerisi size kalmış

• ftr mezunu tanımasam da eczacı ve diyetisyen tanıdıklar var. 3 sene önce mezun olan bi eczacı kendi eczanesini açtı , durumu fena değil ama yeni mezun eczacı açmadı. sanırım yer bulamadı. master yapıyordu. annemin arkadaşının kızı diyetisyen. medical parkta 1800 liraya çalışıyordu en son. ftr ne durumdadır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 29 Haziran 2017; 2:17:45 >
  • tip dis disinda saglik bolumu okunmaz kardesim yazik etmeyin gidin tekrar hazirlanin.not:ecza okuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP
    8 ay önce açıldı
    Ktü Tıp
    3 yıl önce açıldı
    Tıp Fakültesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul da eczane doluluğundan önümüzdeki 100 yıl süre içinde eczane açamazsın, şaka değil.

• Hemşirelik

• Bu üçü arasından diyetisyenlik. Ftr ve eczacılık yok olmak üzere ihtiyaca gòre çok mezun var

• 3 'ü arasından beslenme ve diyetetik daha iyi bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp kazanamayıp , aynı sektörde olduğu için aynı parayı kazanacağını sanan insanların seçtiği bölümler. Gerçeği anlayınca soğuk terler döküyolardır

Bkz. Sağlık sektörü fetişizmi

• Kesinlikle hemşirelik. Atanma sıkıntısı yok. Maaşı diyetisyen ve fizyoterapistle aynı hatta nöbetlerle daha da fazla

• Hemsirelik. Ancak diyetetikte yukselirsen para var ve okumasi daha rahat. Eczacilik okumak Demek sadece eczane acmak demek degildir Ama para icin okunuyorsa hemsirelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 29 Haziran 2017; 11:11:0 >
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    ee sen ne önerirsin

• Sağlik bakanliginin 2023 hedeflerine bakin derim. Şuan en iyisi hemsirelik, 23ten once atanirsiniz sinif tekrari yapmazsaniz. Diyetisyenlik ve ftr de ihtiyaç fazlasi 5-10bin mezun olacak saka degil verilere dayanarak soyluyorum gidin bakin derim

• upplicam
  • Diyetisyenlik yazın arkadaşlar,hiç bir doktorun elinin altında olmazsınız,ayrıca kimseye de bağlı değilsiniz en kötü kendi ofisinizde serbest çalışırsınız,seans ücretlerinin 100 tl'den başladığını söylemeye gerek yok heralde,hesap basit günde 10 kişi gelse ayda 100x300:30000 tl yapar.

• seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Nerede okuyosun?

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Eczacılık yok olmak üzere ilaçları da kasaplar yapacakmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.