Şimdi Ara

ftr bitti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ftr bitti deniyo is bulmazsin hemşirelik gibi oldu deniyi maaşlar çok düşük deniyordu ama sıralaması düşük değil sizce durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük şehirde okuyorsanız ve özel sektörde çalışıyorsanız sıkıntı çekmessiniz ama her şehirde hastanede rahatlıkla iş bulunabilir tabi maaşı ne kadar olur bilmem yine bir doktor kadar olur herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşlar artık 2000lere düştü diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Büyük şehirde okuyorsanız ve özel sektörde çalışıyorsanız sıkıntı çekmessiniz ama her şehirde hastanede rahatlıkla iş bulunabilir tabi maaşı ne kadar olur bilmem yine bir doktor kadar olur herhalde

İstanbul ankara gelmiyor kütahya afyon gibi okullar geliyor üniversite önemli ama sence bu şehirlerde okuyup is bulma olsaligim nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: gsseven46

quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Büyük şehirde okuyorsanız ve özel sektörde çalışıyorsanız sıkıntı çekmessiniz ama her şehirde hastanede rahatlıkla iş bulunabilir tabi maaşı ne kadar olur bilmem yine bir doktor kadar olur herhalde

İstanbul ankara gelmiyor kütahya afyon gibi okullar geliyor üniversite önemli ama sence bu şehirlerde okuyup is bulma olsaligim nedir

Benim abim Bulgaristan'da okudu ve denkliğini daha almadı ama 2.500 tl alıyor ki ayda 3-4 kez saatliği 100-150 tlye gittiği özel hastalarda cabası.Bulursunuz bence dert etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti kardeş kapattılar ftr öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makunouchi İppo

Bitti kardeş kapattılar ftr öldü

Nerde kapattilar neden bitti :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş mi Hakimlik mi?
    3 hafta önce açıldı
    Eczacılık biter mi sizce?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok birader ne bitmesi alt komşu sağlık sektöründe daha çok açık var kesinlikle yaz diyo
  • kazanın dibinde kaldı azıcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mime

yok birader ne bitmesi alt komşu sağlık sektöründe daha çok açık var kesinlikle yaz diyo

Bende bir fizyoterapistler konustumn oda daha coknacik var diyor ama burada rakip elemek icin mi nedir herkez kotuluyo bu arada sende mi ftr yazacan

• bn düşünüyorum ama belli değil kardeş ; aynen rakip elemekten başka bişey değil yaptıkları daha dünyanın açığı var diyo kime sorsam
  • az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

az kaldı

Yazayım mi sence nedersin

• quote:

bn düşünüyorum ama belli değil kardeş ; aynen rakip elemekten başka bişey değil yaptıkları daha dünyanın açığı var diyo kime sorsam

Başka ne var senin aklında bide kapatılan fizik tedavi varmı abktinmi

• gsseven46 G kullanıcısına yanıt
    yok bakmadımda araştırıyorum daha işte mf4 ten de tercih yapabilirim
  • Yahu daha Türkiye'de onbinlerce fizyoterapist açığı varken ve devlet yeni yeni fizik tedavi hastaneleri açarken FTR bitti demek saçma gelmiyor mu size ?
  • quote:

yok bakmadımda araştırıyorum daha işte mf4 ten de tercih yapabilirim

Bende dusundumde mühendislik bana gore değil bide 90 binde ki adamala ayni bolumu okumak istemiyorum mühendislik riksli bana biraz garanti lazim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastnight

Yahu daha Türkiye'de onbinlerce fizyoterapist açığı varken ve devlet yeni yeni fizik tedavi hastaneleri açarken FTR bitti demek saçma gelmiyor mu size ?

Ben demiyorum zaten burada öyle şeyler soylebiyo inşallah sizin dediğimiz gibidir

• gsseven46 G kullanıcısına yanıt
    odtü,itü,hacettepe,gazi,9 eylül de mühendislik okuyan birini 225 binle kapamış yerlerle kıyaslarsan doğru olmaz zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastnight

Yahu daha Türkiye'de onbinlerce fizyoterapist açığı varken ve devlet yeni yeni fizik tedavi hastaneleri açarken FTR bitti demek saçma gelmiyor mu size ?

Hocam bizi mi yiyorlar diyorsunuz yani?

Rakip eleyeceğiz diye geleceğimizden etmeyin bizi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.