Şimdi Ara

FTP üzerinden Film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ftp server üzerinden download yapmadan video veya ses dosyası nasıl oynatılır bilen var mı ?

evde kendi ftp ağım var daha doğrusu modemim usb girişine harici hdd takılı ve içinde ki filmleri evdeki tüm bilgisayarlar ve android cihazlar erişebilsin istiyorum.tüm cihazlar ağı görüyor ama bir dosyaya tıkladığımda o dosyayı direk cihaza indiriyor.

benim istediğim indirmeden aynen online film sitelerindeki gibi oynatabilmek.

VLC plyer denedim olmadı. Filezilla'yı kurdum o da dosyayı gğrüyor ama oynatmak için yine cihaza indirme yapıyor.

çözümü bilen var mı arkadaşlar ?

• yok mu bu işten anlayan

up
  • Filezilladan dosyayı vlc ye sürükle bırak
  • Cok iyisin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTP sunucu kullanıcı adı ve şifresiz olmalı, sonrada VLC'de Ağ Aç seceneğindenftp://modem-ipsi/Film-Yolu/Film-ismi.mp4

gibi girerek bir dene. Olmazsa modeme bağlı bir bilgisayarda web sunucu calıştır, HD'i ona bağlayarakhttp://bilg-ipsi/Film-Yolu/Film-ismi.mp4 ile aç. Bu 2. yolu ben sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler ancak dün pot player diye bir oynatıcı buldum. ftp ağını bir kez kaydediyorsun ve sonra istediğin zaman ağa ulaşıp videoları hiç bir takılma olmadan izliyorsun kullanımı gayet pratik.
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Blgilendirmeniz için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film İndirme Sitesi
    8 ay önce açıldı
    Skype'dan film izlemek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.