Şimdi Ara

FTP Sorunu---Dosya aktarma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orgfree.com dan aldığım ücretsiz hosta dosyaları atarken şu sorunla karşılaşıyorum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 24 Nisan 2017; 1:48:8 >

Ayrıca php dosyaları atarken de defalarca kullanıcı adı ve parola istiyor.Ancak her seferinde iptal-iptal-iptal..... dediğimde dosyalar adım adım gönderiliyor.

Arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar orgfree.com dan aldığım ücretsiz hosta dosyaları atarken şu sorunla karşılaşıyorum;

Ayrıca php dosyaları atarken de defalarca kullanıcı adı ve parola istiyor.Ancak her seferinde iptal-iptal-iptal..... dediğimde dosyalar adım adım gönderiliyor.

Arkadaşım öncelikle Bedavahostings ailesi olarak sana yardım etmek boynumun borcu. Bedava hosting servislerini kullanan arkadaşları gördükçe inanın duygulanıyorum...
    Neyse lafı fazla uzatmiyim.Csonmez arkadaşım bu senin sorun daha önce benimde başıma gelmişti.Siteyi kurmadan önce hepsinin sorunlarını teker teker çözdüm.
    Ancak senin sorunun, Orgfreeyle alakalı değil.Birçok hosting servisinde bu sorun var.Bunu aşabilmek için öncelikle bir FTP programı edinmen gerek.Aksi taktirde kesinlikle Dosyalarını toplu halde upload edemessin. (Teker teker etmeye kalkarsan 1 haftanı alır zaten)
    Dosyaları teker teker yüklüyor, iptal,iptal, ediyor dediğin şeyde Sadece klasör gölgelerini atıyor.Yani herhangi bir dosya atmıyor.O gölgelerde bilgisayarın cookisini temizlediğinde kayboluyor.Yani hiçbirşey yüklemiyorsun.Sorunun bundan ibaret.
    Şimdi bundan kurtulmak istiyorsan Vereceğim direktifleri iyi dinle.Çünki bu direktifler php yada asp yle uğraşan herkesin bilmesi gereken bir durumdur.
    Şimdi öncelikle bir FTP programı bulman gerekiyor dedim.Genelde herkes CUTEFTP der ama bence çok hantal ve büyük bir program.Artı karışık.Eğer yeni başlıyorsan SMARTFTP yada FLASHFXP programını kullanmalısın.Şu an elimde FLASHFXP var. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi FTP programı diyebilirim.
    İkinci olarakta kullanımı geliyor.kullanımı söylediğim gibi çok basit.

Yardımcı olmamı istiyorsan adresim : bilgiailesiyiz@hotmail.com .Söylediğim programı bulamassan ondada yardımcı olabilirim.

İyi akşamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

quote:

Arkadaşlar orgfree.com dan aldığım ücretsiz hosta dosyaları atarken şu sorunla karşılaşıyorum;

Arkadaşım öncelikle Bedavahostings ailesi olarak sana yardım etmek boynumun borcu. Bedava hosting servislerini kullanan arkadaşları gördükçe inanın duygulanıyorum...
    Neyse lafı fazla uzatmiyim.Csonmez arkadaşım bu senin sorun daha önce benimde başıma gelmişti.Siteyi kurmadan önce hepsinin sorunlarını teker teker çözdüm.
    Ancak senin sorunun, Orgfreeyle alakalı değil.Birçok hosting servisinde bu sorun var.Bunu aşabilmek için öncelikle bir FTP programı edinmen gerek.Aksi taktirde kesinlikle Dosyalarını toplu halde upload edemessin. (Teker teker etmeye kalkarsan 1 haftanı alır zaten)
    Dosyaları teker teker yüklüyor, iptal,iptal, ediyor dediğin şeyde Sadece klasör gölgelerini atıyor.Yani herhangi bir dosya atmıyor.O gölgelerde bilgisayarın cookisini temizlediğinde kayboluyor.Yani hiçbirşey yüklemiyorsun.Sorunun bundan ibaret.
    Şimdi bundan kurtulmak istiyorsan Vereceğim direktifleri iyi dinle.Çünki bu direktifler php yada asp yle uğraşan herkesin bilmesi gereken bir durumdur.
    Şimdi öncelikle bir FTP programı bulman gerekiyor dedim.Genelde herkes CUTEFTP der ama bence çok hantal ve büyük bir program.Artı karışık.Eğer yeni başlıyorsan SMARTFTP yada FLASHFXP programını kullanmalısın.Şu an elimde FLASHFXP var. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi FTP programı diyebilirim.

Yardımcı olmamı istiyorsan adresim : bilgiailesiyiz@hotmail.com .Söylediğim programı bulamassan ondada yardımcı olabilirim.

İyi akşamlar...

Diğer dediklerine katılıyorum ama koyu şekilde belirttiğim şeye katılmıyor profesyonel anlamdada katılmak mümkün değil. ücretli hostlarda böyle bir sorun hosting firman iyi ise asla olmaz. bir çok müşterim direk ftp den yüzlerce mb dosya yükler hiç biri daha böyle bir sorunla gelmedi. cookie şeklinde bir ftp yüklemesi söz konusu değil..

• Arkadaşım yanlış anladın. Benim söylediğim şey FTP programı kullanılmadığı zaman ortaya çıkıyor.Cookie dediğim şeyde kafanı karıştırmasın sadece çerez (Gölge, Çevirim dışı) anlamında.Yani yüklenmeyen birşeyi yüklenmiş gibi gösteriyor ama sadece gölgeden ibaret.Web alanına yüklenen bişey yok yani.

Bu arada ücretli hosting firmalarını kötülemek gibi bir niyetim yok. Ancak Bu sorunun büyük servislerle uzaktan yakından alakası olmaz, Olamaz.Zaten FTP programı kullanmadan dosyalarını webe gönderemiyorsan, Bu altyapı sağlanmamışsa hosting firması tarafından, Zaten o Hosting servisine iyi bir Hosting servisi diyemeyiz.

Tartıştığımız konu firmalar değil zaten.Tamamiyle FTP programıyla alakalı.Parayı veren düdüğü çalar misali.Ne yapalım bizde mecbur FTP programı kullanırız...

saygılar...

• quote:

windows xp ve sp2 kurulu bir bilgisayar ise normaldir genelde yapar. tavsiyem gmil83 ünde dediği gibi ftp programı kullan. bir diğer konuda ücretsiz hostlardan çok fazla şey beklememek lazım.

Ha bu arada iddaa ediyorum, yabancı çoğu ücretsiz hostingler Türkiyedeki Çoğu ücretli hostingten kat be kat daha iyi...
    Buyur Kendin bak, Tarafsız bir şekilde değerlendir.Bana katılacağından eminim.Özellikle açtığım konuya bak.Orada gerekli açıklamaları yapmıştım.(Bedava Hostingteki Tartışmalara Son..)

Aslında bu bizimkilerin biras Açgözlülüğünden kaynaklanıyor olabilir.sana bu forumdan Bir örnek göstericem. Gülmek için hazır tut kendini.Fıkra gibi.İşte bizim Geleceğin Hosting Servisçileri ;

Adamın biri link değişimi için foruma bir mesaj atar ;

quote:

www.forumfv.net

4339 Mesaj 1508 Konu Gönderen: 227 Üye

site açılalı 25 gün oluyor.Durumlarımız böyle

İletişim İçin : batuhan_sonmez_1903@hotmail.com
    İletişim İçin 2: ForumFvAdmin@hotmail.com

siteye giriş için tıklayın
    www.forumfv.net/forum

ÜCRETLİ REKLAM:

Üst Banner'da 468x60 Boyuntunda Banner verme? (Bütün sayfalarda gözükür)
    Üst banner 468x60 : 10 YTL+1 AY
    Üst banner 468x60 : 22 YTL+4 AY
    Üst banner 468x60 : 35 YTL+8 AY
    Üst banner 468x60 : 50 YTL+1 YIL

Text Reklam? (Bütün sayfalarda gözükür)
    Üst banner altı text : 5 YTL+1 AY
    Üst banner altı text : 12 YTL+4 AY
    Üst banner altı text : 25 YTL+8 AY
    Üst banner altı text : 30 YTL+1 YIL

NOT:İSTEYENLE ÜCRETLİ İSTEYENLE KARŞILIKLI REKLAM VEREBİLİRİZ

Arkasından, salladığı meydana çıkınca Bizimkiler eleştirmeye başlar ;

quote:

Arkadaşım eminmisin günlük hitinin 3000 olduğuna? ikiyüz küsur üye ile biraz zor görünüyor.. ayrıca şimdi girdim sitede , bir moderatör bir yöentici bi de vip üye vardı bi de bir kişi ziyaretçi, o da ben.

Eleştiriler almış başını gidiyor, ancak arada öyle bir eleştiren varki? Webmasterin biri, Ders verircesine bir yazı yazmış ;

quote:

Bu yazıyı kaldır sitenin ciddiyetini bozuyor
    İsteyen Herkese 3 YTL Karşılığında Dizayn Yapılır...

Dizayn Yapım Adresi:www.turkiyehost.tr.cx

Sonra şu siteye bi göz atim dedim, Bizim geleceğin webmasterleri nelerle meşgul diye? Ancak ne göreyim ;

quote:

Kampanya 1

vBulletin Forum Kurulmuþ Olarak Verilir...

Bir hotmail.com Uzantili e-mail adresi Açilir...

Yillik: 40 YTL Aylik: 5 YTL

-------

Kampanya 2

SMF Forum Kurulur.

Bir hotmail.com Uzantili e-mail adresi Acilir...

Yillik: 20 YTL Aylik: Satilmaz

-------

Kampanya 3

myBB Forum Kurulur...

Yillik:30YTL Aylik:5 YTL

İnanın Gördüğümün karşısında güleyimmi ağlayayımmı anlamadım.Ama ne yaparsam yapim arkadan bastım Kahkahayı...
    Allah aşkına varmı böyle birşey, Adam ders vereyim ayaklarına yatıp elaleme beleş Hosting satmaya çalışıyor.

Onlada Kalmamış bizim zeki webmaster işi büyütmüş Alana Üzerine birde @hotmail.com uzantılı mail hesabı açacakmış. Ne büyük bir kampanya değil mi?

Valla anlayacağınız, Bizim kafa yapısı biraz zor değişir.İnanın sonra oturup bu durumu çok düşündüm ve çok üzüldüm.Elalem kendi adamını nasıl kazıklayıp para sökücem diye Düşünmekten bişeyler üretemiyor.

Bylilattah umarım bu hikayem hoşuna gitmiştir.Ancak ne yazıkki Hemen iki sayfa ötemizde oluyor bu söylenenler, hikaye değil yani...

Cümlemi son olarak yorum yapan arkadaşlardan biriyle bitirmek istiyorum ;

quote:

Bana bi hotmail uzantılı e-mail açarmısın 5 YTL veririm fazla olmaz

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 14 Ekim 2006; 1:14:29 >

• ya neyi tartışıyorsunuz siz

adamın atmak istediği dosya gizli dosya
    safemod açık olduğundan yukleyemiyor

eğer filezilla kullanıyorsan yukardaki menuden Edit/ Settings / Remote File gel en altta Always show hidden files diye bi seçenek var ona tik atıp yandan ok de

bundan sonra dosyalarını rahatlıkla atabilirsin

ok?

quote:

İyi akşamlar...

Kardeş çok sağolasın.Dediklerini aynen yaptım, hallettim sorunu.Yardım için çok teşekkür ediyorum

• quote:

quote:

windows xp ve sp2 kurulu bir bilgisayar ise normaldir genelde yapar. tavsiyem gmil83 ünde dediği gibi ftp programı kullan. bir diğer konuda ücretsiz hostlardan çok fazla şey beklememek lazım.

Ha bu arada iddaa ediyorum, yabancı çoğu ücretsiz hostingler Türkiyedeki Çoğu ücretli hostingten kat be kat daha iyi...
    Buyur Kendin bak, Tarafsız bir şekilde değerlendir.Bana katılacağından eminim.Özellikle açtığım konuya bak.Orada gerekli açıklamaları yapmıştım.(Bedava Hostingteki Tartışmalara Son..)

Aslında bu bizimkilerin biras Açgözlülüğünden kaynaklanıyor olabilir.sana bu forumdan Bir örnek göstericem. Gülmek için hazır tut kendini.Fıkra gibi.İşte bizim Geleceğin Hosting Servisçileri ;

Adamın biri link değişimi için foruma bir mesaj atar ;

quote:

www.forumfv.net

4339 Mesaj 1508 Konu Gönderen: 227 Üye

site açılalı 25 gün oluyor.Durumlarımız böyle

İletişim İçin : batuhan_sonmez_1903@hotmail.com
    İletişim İçin 2: ForumFvAdmin@hotmail.com

siteye giriş için tıklayın
    www.forumfv.net/forum

ÜCRETLİ REKLAM:

Üst Banner'da 468x60 Boyuntunda Banner verme? (Bütün sayfalarda gözükür)
    Üst banner 468x60 : 10 YTL+1 AY
    Üst banner 468x60 : 22 YTL+4 AY
    Üst banner 468x60 : 35 YTL+8 AY
    Üst banner 468x60 : 50 YTL+1 YIL

Text Reklam? (Bütün sayfalarda gözükür)
    Üst banner altı text : 5 YTL+1 AY
    Üst banner altı text : 12 YTL+4 AY
    Üst banner altı text : 25 YTL+8 AY
    Üst banner altı text : 30 YTL+1 YIL

NOT:İSTEYENLE ÜCRETLİ İSTEYENLE KARŞILIKLI REKLAM VEREBİLİRİZ

Arkasından, salladığı meydana çıkınca Bizimkiler eleştirmeye başlar ;

quote:

Arkadaşım eminmisin günlük hitinin 3000 olduğuna? ikiyüz küsur üye ile biraz zor görünüyor.. ayrıca şimdi girdim sitede , bir moderatör bir yöentici bi de vip üye vardı bi de bir kişi ziyaretçi, o da ben.

Eleştiriler almış başını gidiyor, ancak arada öyle bir eleştiren varki? Webmasterin biri, Ders verircesine bir yazı yazmış ;

quote:

Bu yazıyı kaldır sitenin ciddiyetini bozuyor
    İsteyen Herkese 3 YTL Karşılığında Dizayn Yapılır...

Dizayn Yapım Adresi:www.turkiyehost.tr.cx

Sonra şu siteye bi göz atim dedim, Bizim geleceğin webmasterleri nelerle meşgul diye? Ancak ne göreyim ;

quote:

Kampanya 1

vBulletin Forum Kurulmuþ Olarak Verilir...

Bir hotmail.com Uzantili e-mail adresi Açilir...

Yillik: 40 YTL Aylik: 5 YTL

-------

Kampanya 2

SMF Forum Kurulur.

Yillik: 20 YTL Aylik: Satilmaz

-------

Kampanya 3

myBB Forum Kurulur...

Yillik:30YTL Aylik:5 YTL

İnanın Gördüğümün karşısında güleyimmi ağlayayımmı anlamadım.Ama ne yaparsam yapim arkadan bastım Kahkahayı...
    Allah aşkına varmı böyle birşey, Adam ders vereyim ayaklarına yatıp elaleme beleş Hosting satmaya çalışıyor.

Onlada Kalmamış bizim zeki webmaster işi büyütmüş Alana Üzerine birde @hotmail.com uzantılı mail hesabı açacakmış. Ne büyük bir kampanya değil mi?

Valla anlayacağınız, Bizim kafa yapısı biraz zor değişir.İnanın sonra oturup bu durumu çok düşündüm ve çok üzüldüm.Elalem kendi adamını nasıl kazıklayıp para sökücem diye Düşünmekten bişeyler üretemiyor.

Bylilattah umarım bu hikayem hoşuna gitmiştir.Ancak ne yazıkki Hemen iki sayfa ötemizde oluyor bu söylenenler, hikaye değil yani...

Cümlemi son olarak yorum yapan arkadaşlardan biriyle bitirmek istiyorum ;

quote:

Bana bi hotmail uzantılı e-mail açarmısın 5 YTL veririm fazla olmaz

Saygılar...

Koptum ya Vallahi güleyim mi ağlayayım mı

• quote:

Kardeş çok sağolasın.Dediklerini aynen yaptım, hallettim sorunu.Yardım için çok teşekkür ediyorum

Eyvallah kardeş.Tavsiye ettiğim programın demo versiyonu, zamanı biterse söyle onuda hallederiz.

saygılar...

Orjinalden alıntı: byLiLattah

doğru...

quote:

Eyvallah kardeş.Tavsiye ettiğim programın demo versiyonu, zamanı biterse söyle onuda hallederiz.

saygılar...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.