Şimdi Ara

FTFun(Süper Facetime uygulaması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Appstore'da Free.Ben yükledim ve kayıt oldum.daha sonra online olan kişi listesi var.Orada aramak istediğiniz kişinin üzerine tıklayın ve konferans başlasın :)Tam aradığım şey buydu.Süper birşey.

• kayıt olan arkadaşlar bir zahmet yazarsa sevinirim :)
  • Kayıt oldum ben. Birara deneme yapmak lazım birileri ile programı. Fakat programa dünya üzerinde kayıtlı zaten topu topu 5-10 kişi var henüz malesef :D Chat modelli birşey kafasına göre aramasın millet :D
  • dostum search kısmına gel arat bak bakalım kimler piyasaya çıkıyor :)) birde onların online saatini yakala yemede yanında yat.dile kolat Usa,Brasyl.Arjantin :))
  • beyler ne oluyor orada
  • ben kayıt oldum
  • bende ya azerbanjanliyi kacirdim:( hahah saka bi yana yok olmaz bu is mexicali amcalar var suan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu uygulama gelişipte yüksek sayıda kullanıcıya ulaştı mı tadından yenmez valla :)
  • ofline olan 13 sayfa farkli uyruklu varlik var,:)
  • abi harika bişey bu,

yeni ufuklara yelken açıyommmmmmm
  • Şimdi bende kayıt oldum ama bişey anlamadım.Giriş yaptıktan sonra kullanımını biraz anlatırmısınız..Wifi ilen bağlantıda herhangi + ücret varmı kullanırken..
  • arkadaşlar katılanların çoğu amerika meksika arjantin felan.Onların saatlerini yakalamak mesele.Mesela search kısmında FEMALE olanları taratın kaç sayfa çıkıyor. :) Dün telefonum hiç susmadı.Arabistanlılarla baya bir muhabbet ettik :) Az önce bir bayan vardı wirelles koptu :( Uygulama zamanla gelişir ve paralı olur gibi.Süper birşey bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Şimdi bende kayıt oldum ama bişey anlamadım.Giriş yaptıktan sonra kullanımını biraz anlatırmısınız..Wifi ilen bağlantıda herhangi + ücret varmı kullanırken..

Hocam login dedin girdin.Alt sekmelerde who is online diye bir yer var.Oraya tıkla ve isim listesi serilecek önüne.Kişilerin varsa resmi kullanıcı adı ülkesi felan yazıyor.sen kullanıcı adına tıkla ve onun sayfasının içine gir.Facetime yazısının karşısında Call this(mavi yazı ile) ona tıkla aramaya geçiyor :)
  • şuan ben de kaydoldum ve onlıne'ım bakalım nasıl bırşeymış :)
  • bende facetime acilmiyorki kullana biliyim kiricam sonunda bu leti
  • 1 haftaya kalmaz omegle gibi olacaktır burasıda
  • Bende FaceTime aktiflesmiyor kullanamaz miyim?
  • süper süper uygulama , biri beni arasın bomba uygulama. simdi kayıt oldum adamın birini rastgele aradım calısıyor harbi güzel.

facetime ı telefonunuzun ayarlar / telefon kısmından aktif edin ama once :D
  • olmuyor hocam ne yapdiysam facetime aktive olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 4 Aralık 2010; 1:51:16 >
  • bu ne ya açmış haydarı okşuyor millet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.