Şimdi Ara

FSX PMDG Hakkında lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PMDG eklentisine nasıl sahip olabilirim orjinal oyun gerkeiyormu bu eklenti için birde ekstradan sisteme ihtiyaç varmı ?

• Selam,

Orjinal oyun gerekmiyor kurmak için. PMDG ücretli bir eklentidir , buna rağmen korsan kullanmak isterseniz internette araştırma yapmak durumundasınız , forumda bu tür içerikleri paylaşamıyoruz.

Ekstradan sisteme ihtiyaç yok ama PMDG çok ağır bir uçak eklentisidir yani simülasyonla beraber gelen Boeing 737-800 'de 20-30 fps arası alıyorsanız PMDG kullandığınızda emin olun grafikleri dahada düşürmeniz gerekicek ;)

İyi uçuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

Selam,

Orjinal oyun gerekmiyor kurmak için. PMDG ücretli bir eklentidir , buna rağmen korsan kullanmak isterseniz internette araştırma yapmak durumundasınız , forumda bu tür içerikleri paylaşamıyoruz.

Ekstradan sisteme ihtiyaç yok ama PMDG çok ağır bir uçak eklentisidir yani simülasyonla beraber gelen Boeing 737-800 'de 20-30 fps arası alıyorsanız PMDG kullandığınızda emin olun grafikleri dahada düşürmeniz gerekicek ;)

İyi uçuşlar.

Peki hocam bu pmdg eklentisine nasıl sahip olabilirim nerden alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: testing

resmi sitesi budur pmdghttp://www.precisionmanuals.com/pages/product/ngx8900.html

Hangi kredi kartları kullanıyor hocam göremedim bi türlü
  • hocam satın alma prosodürlerini bilmiyorum. satın almış arkadaşlara sormak lazım yada biraz kurcalayın siteyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.