Şimdi Ara

FSX 116 ve 117 scenery bulunamadı ACİLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma FSX 116 ve 117 scenery bulunamadı hatası geldi (fsx i açarken ) açtığımda sorunsuz oyuna girdim oyuna girince pist ve taxi bölgesi görünüyor onun dışındaki bölüm görünmüyor aşşağıdaki gibi bilgisayarıma YBRM BROOM avustrualya pisti , ezdok kamera, pmdg 737 ngx , var düzelmesi için ne yapmalıyım resimde gördüğünüz gibi pistin yanları gri görünüyor.
     FSX 116 ve 117 scenery bulunamadı  ACİLL

• Ekran kartım güncel bu arada
  • Bu hata mesajı scenery index te var görünen ama silinmiş scenery olduğu zaman görünür. Eğer silinmedi ise aynı scenery yi scenery ayarları yapılan yerden tekrar yükleyebilirsin. Tamamen silinmiş ise c:\ProgramData\Microsoft\FSX klasörü içindeki scenery.cfg dosyasının adını değiştir.
    Sadece bu yetmez ise aynı dizin yolu içinde SceneryIndexes alt klasörü var onunda adını değiştirerek FSX i çalıştır. FSX scenery.cfg ve SceneryIndexes klasörünü yeniden oluşturacaktır.
  • teşekkür ederim denicem ben fsx i silip yüklemeye çalışıyorum da olsun diye peki bu pistin yanındaki griliği çözecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac44 -- 5 Aralık 2013; 20:49:23 >
  • çok çok çok teşekkürler oldu sonunda 5 saattir arıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.