Şimdi Ara

FSP300-60HCN 300W ATX POWER SUPPLY UYGUN FİYAT 50TL,TAKASLI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SP300-60HCN 300W ATX POWER SUPPLY SIFIRA YAKIN TEMİZLİKTE ASUS KASADAN ÇIKMA UYGUN FİYAT YAZDIM TAKAS Thermaltake Contac 21 CPU SOĞUTUCU İLE OLUR,ALMAK İSTEYEN YERİME GELİP TEST EDİP GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     FSP300-60HCN 300W ATX POWER SUPPLY UYGUN FİYAT 50TL,TAKASLI. FSP300-60HCN 300W ATX POWER SUPPLY UYGUN FİYAT 50TL,TAKASLI.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Neredeyse sıfıra yakın demişsiniz ama sıfır ile aynı fiyat..İlanları okumak için zaman harcıyoruz lütfen ilanları ali babanın çiftliği misali vermeyelim..

EDIT:
    Cevabınız üzere editleme gereği duydum... bilakis 4 aydır fellik fellik power aradığım için power piyasasını çok yakından takip etmekteyim. Vatan gibi kazık biryerde dahi fiyatı indirimsiz 87 TL KDV dahil (hafta sonu %30 indirimi düşünce = 60 TL ediyor, aramızda kalsın son baktığımda 58 TL ile satıyorlardı), diğer satıcı mekanlarında ise 60 TL den başlayıp 80 TL ye kadar değişen fiyatlara sahiptir. Ancak bu fiyatlar 12 ay taksit, 24 ay garantili 0 mağaza ürününün fiyatıdır. Bu manada taksiti olmayan, garantisi bitmiş ürününüzü mağazadaki ürünler ile bir tutup kıyaslamıyorsanız durum işte aynen böyledir. Kaldı ki 50 TL ile 60 TL arasında 10 TL fark var, 5 TL havale masrafı en dşüğü 9 TL kargosu ile zaten aynı fiyata geliyor.

Sonuç: sizden alınsa 50 TL +9 TL +5 TL = 64 TL, vatandan şaşmayıp gitsek düz hesap 60 TL (minik birde tüyo verdim aman kimseye söylemeyin 2 TL karlısınız) hemen veriyorlar. Hesabınızı bir kez daha kontrol edin derim, bendeki naçizane bir öneri..Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 9 Ekim 2013; 2:24:24 >

• dopac34 kullanıcısına yanıt
    paraya ihtiyacım yok takas amaçlı koydum,satılmasada olur,zaten araştırmamışsınız sıfırı 80tl,lakin dediğim gibi,cpu fan,a ihtiyacım var belki elinde olan biriyle değerlendirim diye düşünmüştüm,iyi günler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK 400-500W POWER
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.