İlk Titanyum seviyesinde verimlilik sunan güç kaynağını SuperFlower çıkartmıştı. Daha sonra Corsair AX1500i, Thermaltake Toughpower Xt Platinum 1275W modelleri duyuruldu. Bu ürünlerden sadece AX1500i ülkemizde bulunuyor fakat fiyat seviyesiyle çoğu kullanıcıya hitap etmiyor. Piyasada orta-üst düzey güç kaynağı üreticilerinden FSP yüksek seviyedeki ürünlerin olmasından dolayı ilk titanyum güç kaynağı olarak 400W gücündeki FSP400-60AGTAA modelini duyurdu.
400W daha çok kişiye hitap edecek bir ürün diğerlerinden mantıklı olmuş bence. Sonuçta üst seviye ürünlerde başka seçeneklerde mevcut ama FSP400-60AGTAA kendi kulvarında ilk olmuş. Modüler olmamasından ve sade görüntüsünden dolayı fiyatının epey uygun olacağını düşünüyorum ben. Gerçi tasarımıda fazla sade olmuş bence. Vitrinde görsem dönüp bakmam bu neymiş diye.
Gercekten cok basit gözüküyor. Test sonuclarini merak ediyorum400 Watt güc kaynaginin %10-20 yük seviyelerinde titanium sertifikasi alacak kadar verimli olmasi mükemmel bir gelisme