FSP, PCIe 5.0 destekli ATX 3.0 güç kaynaklarını duyurdu
-
-
Bu ne ya, eskiden güç kaynağının gücüne ve varsa 80+ sertifikasına bakıp alıp geçioduk. Şimdi yok ATX 3.0, yok PCIe 5.0 desteği... Bunun da suyunu çıkarıyorlar. Oysa ki olması gereken şey araç motorlarındaki Euro 5, Euro 6 gibi standartların özellikle işlemci ve ekran kartlarına gelerek abartılı tüketimlerin engellenmesi.
-
Fsp power supply yapsa nolur yapmasa nolur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bi psu fiyatına komple bilgisayar alıyorduk.
-
FSP'yi küçümsememek lazım. Başka markalar için de üretim yapan bir firma. Başlıca PSU üreticilerinden yani.
-
İsterse altin kaplama psu yapsin. FSP markasi benim gozumde bitmiştir. Cok fazla psu'sunu kullaniyorum. Yasadigim kucuk bir sorunda bile bana yardimci olmadilar. Mail atmadigim aramadigim kişi kalmadi. Hicbir sekilde yardimci olmadilar. Markayı çok severdim ama bu sevgiyi onlar öldürdü...
-
TR servisinden mi bahsediyorsunuz
-
Zorla güç kaynağı yeniletecekler standart değiştirip. Baktılar millet değişmiyor, zorla değiştirtelim hesabı.
1200w silverstone gold serisi psu var ta 2012de almıştım hala çatır çatır çalışıyor, Japon komponentlerle üretilmiş güzel bir ürün.
Umarım kablo dönüştürücülerle hallediliyordur, hiç boşu boşuna çalışan psu'yu atma gibi bir niyetim yok.
-
evet haklisiniz goldmaster,rampage ve yumatu da başlıca ureticilerden biri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PSU'da başlıca üreticiler bellidir. Tek tek yazmak gerekirse yazarız da.
Fason markalardan örnek vermen güldürdü.
FSP'nin üretim yaptığı bazı bilinen markalar. NZXT - be quiet! - SilverStone - Thermaltake
Bu markalar keriz olsa gerek, Yumatu - Goldmaster - Rampage ile kıyaslanan bir markayla çalışmışlar.
Yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Ekim 2022; 21:33:7 > -
Eklenebilir tabi de, Rampage ile kıyaslarlar sonra :)
-
Öyle hocam, Çin'in kim bilir hangi fason üreticisnden alıp etiket basıp satıyorlar.
Sonra da, etiketçileri FSP ile kıyaslıyorlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Ekim 2022; 11:18:37 > -
Boşuna etiketçi demedik hocam :)
Millet de üretici sanıyor onu
-
ne kadar saçma değil mi nanamoetre küçüldükçe daha fazla işlem gücü ve daha az güç tüketimi de olması lazımken tam tersini yaşıyoruz böyle saçmalık olamaz 4090 ekran kartı üretiyorsun ama güç tüketimini düşürmüyüorsun resmen dalga geçiyorlar
-
Gamemax in etiketli halleri bircogu aslinda. Gamepower psu lar mesela gamemax. Anca giris seviye makinalar emanet edilir tabi bunlara tutupda sistem emenet etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. resimdeki ürünler piyasada mevcut ve pcie5 değil çok kafa karışıklığı yaratıyor sanki bu modeller yeni nesil gibi algılanıyor.. keşke onların resimlerini koymasaydınız..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ne ya, eskiden güç kaynağının gücüne ve varsa 80+ sertifikasına bakıp alıp geçioduk. Şimdi yok ATX 3.0, yok PCIe 5.0 desteği... Bunun da suyunu çıkarıyorlar. Oysa ki olması gereken şey araç motorlarındaki Euro 5, Euro 6 gibi standartların özellikle işlemci ve ekran kartlarına gelerek abartılı tüketimlerin engellenmesi.
|
FSP'yi küçümsememek lazım. Başka markalar için de üretim yapan bir firma. Başlıca PSU üreticilerinden yani. |
Benzer içerikler
- iphone instagram önbellek temizleme
- instagram hikaye süresi
- gmail toplu mail silme
- whatsapp sohbet aktarma
- müzik dokunuşları ios 18
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X