Şimdi Ara

FSP Fansız 300W PSU Acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ben sessiz ve giriş sevivesi bir PC oluşturmak istiyorum..

Fortron FSP300-60GNF bu güç kaynağını buldum 2.el..Gerçek 300W FSP fansız bir ürün...
    Ancak aklıma bazı şeyler takıldı...
    Öncelikle bu PSU fansız olduğu için ve çok ısındığı için kendisi fana ihtiyaç duymasa bile kasa içindeki sıcakılığı çok artıp CPU nun fanının sürekli en yüksek hızda dönmesine neden olurmu???Kasa içinde herhangibir tahliye fanları hiç kullanmayacağim..sadece CPU nun kendi fanı olacak...Amacım Sessiz bir PC oluşturmak...ATX büyük kasada kullanacağım...

Eğer sıcaklık bir sorun olursa bunu çözebilirmiyim???PSU yu kasa dışına çıkarabilsem sorun olmaz ama uzun sürede bu şekilde sağlıklı bir kullanım olmaz..Kasa kapağı açık olsa yeterli olurmu?
    12cm kasa fanı alsam onu altına tuttursam diyorum ama bu seferde ne anladım ben fansız güç kaynağından???O sonradan takacağım fanın hızını falan düşürebilirmiyim hiç ses çıkarmayacak şekilde bunu nasıl yapabilirim.??Hepsiburadan fanlara baktım 7-12V arası çalişir diyor.Bu nasıl ayarlanıyor anakart biosundanmı???

Bu güç kaynağının yerine High Power 370W alsam sesli çalişirmi bu ürün bilmem MAX.1700rpm döndüğü vee sessiz olduğu söyleniyor ama üerticin söylediği bu ne kadar güvenilir bilmem..kaliteli bir marka High power gerçek 370W İntel onaylı ama sessizmi onu bilmiyorum..
    Ne yapmalıyım?????

• sesn sistemini riske atma 15-16 db ses cpu fanında kaybolur zaten

aldın diyelim o sıcaklığa göre ayarlıyor sanıyorum yada kontrolcüsü gelir

High power tavsiye ederim
  • High power 370W kullanan yokmu acaba..Birde çoğu zaman boşta çalişacak sistem genelde onun için biraz yavaş döner High Powerın fanı...
    Pentium 2180 2Gz..
    2X1GB Ram..
    Giriş seviyasi ankart ve ON board ekran kartı.. BÖyle bir sistem olacak...
    FSP nin altına takacağım fanın hızını nasıl ayarlayabilirim..voltajı falan nasıl düşüreceğim?
  • en az bitane devri düsük egzos fanı kullanmanı tavsiye ederim(dısarı hava veren) fansız bi pc biraz riskli olabilir özellikle yazın
  • 12cm kaliteli bir fan alsam 7-12V çalişabiliyormuş FSP nin altına tuttursam 7 volta ayarlayabilirmiyim nasıl olacak?? yada 5V ile çalişan bir fan kullansam sesi normal güç kaynağı fanlarına kıyasla daha sessiz olurmu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500W PSU yeterli mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.