Şimdi Ara

FSP everest 800 watt psu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 930 defult
    3x2 kingston ram
    gigabyte x58 ud3r anakart
    ekrankartı gtx460 top overclocksuz

Uheaven benchte gayet güzel çalışıyor sorun yok fakat quit dedigimde ekranda 10 saniye kadar kalan bi görüntüde bilgisayar kendini bi kapatıyor(herzaman olmuyor) sonra tekrar açılıyor kesinlikle bi sıcaklık problemi olmamaktadır.İlk windowstandır diye düşünerek format attım fakat 4 5 kere windows 7 kurarken biçimlendir diyince arada gene bi reset atma sorunu oluyor sorun powerdanmıdır.Yüke girdiginde saki içinde kuş varmış gibi ötüyor.Sorun nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 13 Ocak 2011; 14:38:08 >

• Ramlerinizi kontrol ettiniz mi ?

Sistemi başka bir psu ile denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ramlerinizi kontrol ettiniz mi ?

Sistemi başka bir psu ile denediniz mi ?

ramlerde problem oldugunu sanmıyorum benzer bi sebepten dolayı hepsi değişmişti.3 ay kadar önce hatta power da değişti.Yüksek ihtimal powerdan kaynaklandıgını düşünüyorum.
  • bi başka power la denesene bencede büyük ihtimal powerdan..
  • garantiye gönderdim power ı.
  • gecen ay Aynı Model poweri ismine güvenerek teretsüz aldım 800w, 2 hafta sonra oyunlarda ıken cok abartılı sesler gelmeye basladı tizzz bızzz her an yanacak gıbıydı zorla gerı iade ettım baska marka aldım sorunum cözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 19 Ocak 2011; 18:06:30 >
  • aynen bendede öyle sesler geliyodu aldıgımdan beri ben normal olsa gerek diye düşümdüm 2 ay sonra unheaven engine testinin sonundaki ekranda kapanmaya başladı.pc açılırkende ara sıra kapanıyordu. gönderdim garantiye.Yeterli gücü veremedigi aşikar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSP Bluestorm 2 500 Watt
    13 yıl önce açıldı
    250W PSU ile?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.