Arkadaşlar merhaba son zamanlarda sanal pilotluğa merak saldım ve gerçekten hoşuma gitmeye başladı.burda gördüm videoları izledim oyuna özendim ertesi gün hemen aldım cdyi oynadım.Uçağı kaldırıp indirip kullanıyorum fakat oyunun tam amacını kavrayamadım.ATC den izin alma yolculuk rota v.b bunları yapamıyorum.Kısası oyuna nerden nasıl başlayım anlamadım.Menude create fligt ve bir kaç şey var hangisinden başlayım.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bu oyunu oynamak kolay mı?bende heveslenmiştim.ama zor geldi bana.hevesim kaçtı
Kolay değil ama biraz sabredip öğrenilirse güzel olacağa benziyor.Birkaç forumda kalkış ve iniş için videolar var izlersen bilgi ersin ama ben amacı anlamadım işte :)
Simulatörün amacı, gerçek havacılık kurallarını büyük ölçüde uygulayarak uçak kullanmak. Kendine rota belirleyip sefer yapabilirsin. Sana tavsiyem sanal pilotlukla ilgili sitelere bir göz at. Oralarda işe yarar birçok döküman bulup kendini geliştirebilirsin. Ayrıca simulatörün içindeki eğitim uçuşlarını uygulamaya çalış. Bu simulator o kadar geniş ki ancak sabrederek ve çaba göstererek bir yerlere ulaşabilirsin. Uçağı güvenli bir şekilde kaldırıp varış meydanına başarılı bir şekilde indirdiğinde işte o zaman zevk almaya başlıyorsun. Öncelikle küçük uçaklarla uygulamalar yap. Joystick yoksa bir tane alabilirsin. Klavye karışık gelebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Akbilisim
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda sanal pilotluğa merak saldım ve gerçekten hoşuma gitmeye başladı.burda gördüm videoları izledim oyuna özendim ertesi gün hemen aldım cdyi oynadım.Uçağı kaldırıp indirip kullanıyorum fakat oyunun tam amacını kavrayamadım.ATC den izin alma yolculuk rota v.b bunları yapamıyorum.Kısası oyuna nerden nasıl başlayım anlamadım.Menude create fligt ve bir kaç şey var hangisinden başlayım.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bnce senin ilk başlaman gereken yer uçak nasıl uçar uçaktaki düğmeler ne işe yarar gibi soruların öğrenilmesidir. iniş ve kalkışı en sonda öğrenmen gerek ilk başta uçaktaki bütün düğmelerin ne işe yaradığını bilsen iyi olr fs2004 te learnıng centerı çok iyi dinle sonra bir kaç tane döküman okuyup kalkış ve inişi sağlayabilirsin;) eğer ben düğmeleri biliyorum diyorsan iniş ve kalkışını iyileştirmek için sık sık atatürk- sabiha gökçen uçuşunu yapmanı öneririm
Uçuşta sorun yaşamıyorum iyide olmasa iniş kalkış yapabiliyorum.Cesseneda hemen hemen tüm tuşları öğrendim fakat gideceğim yeri nasıl öğrenirim kuleden izin istediğimde neresi için verir bilmiyorum.Kısacası GPS kullanamıyorum :)
Bende Naw Kullanamıyorum Ordan Oto Pilota Geçip Nav Yada GPS Modunu Aktif Edin App Yada Vor Loc Tıklayın Yardımcı Olacaktır...