Şimdi Ara

Fs yi basalım derken olanlara bakın:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

quote:

Orijinalden alıntı: Batuuu7

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s
    Bence işi fazla abartmadan kesmelisin çünkü ben herşeyimi böyle kaybettim

+1

KO bölümünde post kasılmaya başladığından beri +1 ciler arttı.Millet post kasmaya geliyor bölüme.

Ya Kardeşim takılmayın böyle şeylere
    Post Kasılma yokken Forumda online olan adam sayısı 1-2 idi Bırak kassınlar forum az canlandı bea

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyRevival

quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Teşekkür ederim.Ama hala aklımı kurcalayan birşey var chaotic yerine 7 dw alıcaktım.Keşke alsaymşım belki de o geçicekti şimdi

Hayırlı olsun öncelikle. O iş çok yaş işte, bende +8 shell(pri) +8 ii +9 cle bastım 3 haftadır haftada bir yaptığım upgradelele keşke shard8 fp9 geçirebilseymişim diyorum ama şans işte naparsın

Az ye insanı kamil . Bulmuşta beğenmiyor bide

• Hayırlı olsun.
    Alienware Area-51 ALX | ALX Space Black | AlienFX Color, Quasar Blue | Overclocked Intel Core i7 975 3.86GHz Extreme Edition Quad Core Processor | Windows 7 Ultimate 64 Bit | Dual 1.8GB NVIDIA GeForce GTX 295 - SLI | 12GB DDR3 1333MHz (3x 4GB) Tri Channel | 2TB RAID 1+0 4x 1TB SATA-II, 7,200 RPM , 32MB Cache HDDs & 1.5TB RAID 1 2x 1.5TB SATA-II, 7,200 RPM | 6X Blu-ray Disc (BD) Burner | Creative Sound Blaster X-Fi Titanium | Bose Companion 3 Series II | Alienware TactX Mouse & Keyboard Set
    1881 - 193∞
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.Ama hala aklımı kurcalayan birşey var chaotic yerine 7 dw alıcaktım.Keşke alsaymşım belki de o geçicekti şimdi

Hayırlı olsun öncelikle. O iş çok yaş işte, bende +8 shell(pri) +8 ii +9 cle bastım 3 haftadır haftada bir yaptığım upgradelele keşke shard8 fp9 geçirebilseymişim diyorum ama şans işte naparsın

basma taktikleri varmı ya :D bi öğretseniz :D

• Hayırlı Olsun :)

Orijinalden alıntı: xxr06U3xx000

quote:

quote:

basma taktikleri varmı ya :D bi öğretseniz :D

yok abicim ole bi şey bu iş tamamen şans başka bişeyle alakası yok

• Şans. Karividis'le +2 reb. geçiremiyorum daha
    yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
    düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Hayırlı olsun.
    and the road gets tough

I don't know why
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.