Şimdi Ara

FS Passengers Kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu programı indirdim fs2004'te kullanmak için. Şirketimi kurdum, pilot oluşturdum, 737-400 aldım, bilet ve yemek-içecek fiyatlarını ayarladım. Ama bi türlü yolcuları uçağa bindiremedim. Ne yapmam gerekiyor yolcu almak için. No passengers aboard diyor sürekli. Gate'e yanaştım, shift+e ile kapıyı açtım gelen giden yok :)
    Edit:
    Neyse çözdüm, load yaptıktan sonra yolcu sayısını seçmem gerekiyomuş menüden görmemiştim onu
    Edit2:
    İlacı varmı? Benim girdim user-pass bi süre sonra geçersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 14 Eylül 2007; 1:34:13 >

• bu dedıgın seyı ben fsx de arıyorum varmısdır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

Ben bu programı indirdim fs2004'te kullanmak için. Şirketimi kurdum, pilot oluşturdum, 737-400 aldım, bilet ve yemek-içecek fiyatlarını ayarladım. Ama bi türlü yolcuları uçağa bindiremedim. Ne yapmam gerekiyor yolcu almak için. No passengers aboard diyor sürekli. Gate'e yanaştım, shift+e ile kapıyı açtım gelen giden yok :)
    Edit:
    Neyse çözdüm, load yaptıktan sonra yolcu sayısını seçmem gerekiyomuş menüden görmemiştim onu
    Edit2:
    İlacı varmı? Benim girdim user-pass bi süre sonra geçersiz kalıyor.

Herhangi bir ilacı yok programı satın alman gerekiyor.Demo versiyonunda belli havalimanlarından kalkıp istediğin yere inebiliyorsun.Tam sürümünü satın alarak istediğin havalimanından kalkıp istediğine inebilirsin...

• bende çok dnedim ama belli bir süre sonra geçersiz kalıyor...ya 3 havalimanından kalkarak oynuycaksın ya da tam sürümünü alıcaksın...
  • 30 euro verebilceğimi sanmıyorum. Alternatif program varmı bildiğiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.