Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
211.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o scenery cfg'sini benim bildiğim 3 tane var. Program Data, oyunun kurulu olduğu klasör, ve appdata'dan giden yol hepsinde texture id yi dene muhtemelen olacaktır.

Orijinalden alıntı: Akın737

o scenery cfg'sini benim bildiğim 3 tane var. Program Data, oyunun kurulu olduğu klasör, ve appdata'dan giden yol hepsinde texture id yi dene muhtemelen olacaktır.
    Doğru olan ProgramData klasörü içinde yapılacak olan düzeltmedir.

Orijinalden alıntı: BBlackman

Doğru olan ProgramData klasörü içinde yapılacak olan düzeltmedir.

Alıntıları Göster
    Çok çok çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapınca düzeldi çok sağ olun

Orijinalden alıntı: theflash266

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN..Dün Flight Simulator X Acceleration'a REX Essential kurdum. Texture dosyaları sorunsuz bir şekilde yüklendi. REX oyunla sorunsuz bir şekilde bağlantı sağladı. Daha sonra ORBX Global programını kurdum. UTX ile tamamen uyumlu bir program olduğunu kendi PDF Manuel dosyasında yazıyordu dolayısıyla ORBX kurulumunun ardından UTX'i de üstüne kurdum. Daha sonra oyuna girdiğimde bütün yeryüzünün ya su ya siyah ya mavi garip garip renklere dönüştüğünü gördüm. ORBX ve UTX'i üst üste kurarken hiç oyuna girmediğim için problemin hangi add-on'dan kaynaklandığını bilemiyorum ve nasıl çözeceğim konusunda bir fikrim yok. DirectX'i açıp kapamak da bir şeyi değiştirmedi. Bazı forumlarda scenery.cfg dosyasında [area001] in altına Texture_ID=1 yazın geçer diyorlar. Kiminde bu gerçekten işe yaramış ama bende bir işe yaramadı.. ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun...

çözüm sende işe yaramamış çünki yanlış işlem yapmışın. öncelikle masa üstündeki ftx central kısayolunu çalıştır oradan orbx globali seçip işaretle ve apply butonuna bas. sonra kaydet çık.
    daha sonra '' %allusersprofile%\Microsoft\FSX '' bu komutu aynen ''Başlat'' daha sonra arama yapılan yere yaz ve açılan klasörde ''scenery.cfg''[Area.001] ın altına Texture_ID=1 komutunu ekle. bukadar. ayrıca global varken utx kurmanı önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

quote:

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN..Dün Flight Simulator X Acceleration'a REX Essential kurdum. Texture dosyaları sorunsuz bir şekilde yüklendi. REX oyunla sorunsuz bir şekilde bağlantı sağladı. Daha sonra ORBX Global programını kurdum. UTX ile tamamen uyumlu bir program olduğunu kendi PDF Manuel dosyasında yazıyordu dolayısıyla ORBX kurulumunun ardından UTX'i de üstüne kurdum. Daha sonra oyuna girdiğimde bütün yeryüzünün ya su ya siyah ya mavi garip garip renklere dönüştüğünü gördüm. ORBX ve UTX'i üst üste kurarken hiç oyuna girmediğim için problemin hangi add-on'dan kaynaklandığını bilemiyorum ve nasıl çözeceğim konusunda bir fikrim yok. DirectX'i açıp kapamak da bir şeyi değiştirmedi. Bazı forumlarda scenery.cfg dosyasında [area001] in altına Texture_ID=1 yazın geçer diyorlar. Kiminde bu gerçekten işe yaramış ama bende bir işe yaramadı.. ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun...

çözüm sende işe yaramamış çünki yanlış işlem yapmışın. öncelikle masa üstündeki ftx central kısayolunu çalıştır oradan orbx globali seçip işaretle ve apply butonuna bas. sonra kaydet çık.
    daha sonra '' %allusersprofile%\Microsoft\FSX '' bu komutu aynen ''Başlat'' daha sonra arama yapılan yere yaz ve açılan klasörde ''scenery.cfg''[Area.001] ın altına Texture_ID=1 komutunu ekle. bukadar. ayrıca global varken utx kurmanı önermem.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 6 Aralık 2013; 11:12:54 >
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2

• Sen FSX'de takılırmıydın Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 7 Aralık 2013; 2:12:49 >

Orijinalden alıntı: cemsultan

Sen FSX'de takılırmıydın Burak
    Ara sıra Cem Abi : )
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

Ara sıra Cem Abi : )

Alıntıları Göster
    bir sorum daha olacak. Rex essential kurdum. düzgün bir şekilde eşleştirdim. fly now dediğim zaman oyunu açıyor bir sıkıntı olmuyor. fakat benim anlamadığım textureden istediğim deniz gökyüzü gün doğumu batımı vs renkleri seçebiliyorum ama asıl önemli olan bulutlar sanki fsx kendi bulutları gibi. bütün bulut ayarlarını hd yaptım textureden hd bulut seçtim fakat oyunda benim gözüme mi öyle gözüküyor anlayamadım ama bulutlar hiç öyle aman aman durmuyor. internetten resimlere bakıyorum çok daha güzel gözüküyorlar.. neden böyle olabilir bir yerde hata mı yapıyorum sizce???

• quote:

bir sorum daha olacak. Rex essential kurdum. düzgün bir şekilde eşleştirdim. fly now dediğim zaman oyunu açıyor bir sıkıntı olmuyor. fakat benim anlamadığım textureden istediğim deniz gökyüzü gün doğumu batımı vs renkleri seçebiliyorum ama asıl önemli olan bulutlar sanki fsx kendi bulutları gibi. bütün bulut ayarlarını hd yaptım textureden hd bulut seçtim fakat oyunda benim gözüme mi öyle gözüküyor anlayamadım ama bulutlar hiç öyle aman aman durmuyor. internetten resimlere bakıyorum çok daha güzel gözüküyorlar.. neden böyle olabilir bir yerde hata mı yapıyorum sizce???

Alıntıları Göster
    Rex için texture seçtikten sonra install tuşuna basmayı unutmuş olabilirmisin acaba.? Ayrıca FSX için ENB Bloom yükleyerek görüntüyü daha gerçekçi yapabilirsin. Şu adreste bir kaç ayrı set halinde var. Deneyerek en beğendiğini sürekli kullanabilirsin.

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-NR6MHQGQS8QG.zip

• quote:

Rex için texture seçtikten sonra install tuşuna basmayı unutmuş olabilirmisin acaba.? Ayrıca FSX için ENB Bloom yükleyerek görüntüyü daha gerçekçi yapabilirsin. Şu adreste bir kaç ayrı set halinde var. Deneyerek en beğendiğini sürekli kullanabilirsin.

http://www.mijnbestand.nl/Bestand-NR6MHQGQS8QG.zip

Yok hocam istediğim textureleri, güneş ışığı, asfalt renkleri, pist ışıkları vb her şeyi seçtikten sonra save diyorum ardından install diyorum. Yaklaşık 2-3 dakika boyunca textureleri yüklüyor. Tamamlanınca şimdi uçmak ister misin diyor. OK diyorum oyuna giriyorum hiçbir değişiklik yok.

• config ayarları yapıldı mı? fsx kurulum yeri göstermen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GUERRA

config ayarları yapıldı mı? fsx kurulum yeri göstermen gerekiyor
    REX'in Configuration Manager sayfasından oyunun kurulu olduğu dizini seçtim. Sanırım sizin de bahsetmek istediğiniz buydu

REX'in Configuration Manager sayfasından oyunun kurulu olduğu dizini seçtim. Sanırım sizin de bahsetmek istediğiniz buydu
    9 Dec '13: Free Demos are back!

Free Demos of the C-130, B707, B727, B737, B757, B767 are back. Check Free Demo links at the bottom of the products' pages.

Captain Sim yukarıdaki uçakları tekrar elden geçiriyormuş.

9 Dec '13: Free Demos are back!

Free Demos of the C-130, B707, B727, B737, B757, B767 are back. Check Free Demo links at the bottom of the products' pages.

Captain Sim yukarıdaki uçakları tekrar elden geçiriyormuş.

Alıntıları Göster
    Ben sadece ILS ile iniş yapmayı becerebilen biriyim, şu an için. Boeing 737 ile. Zor iniş için birkaç yer seçtim, bazı pistlerin neden ise radyo frekansı ve heading değerleri piste tıklayınca çıkmıyor.
    Bu neden böyle. Yada başka bir metodu mu var bunun. Nasıl iniliyor bu tür pistlere.

• ILS cihazı yoksa frekans ve heading te olmaz. görsel iniş yapacaksın o pistlere

Orijinalden alıntı: GUERRA

ILS cihazı yoksa frekans ve heading te olmaz. görsel iniş yapacaksın o pistlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testing -- 11 Aralık 2013; 3:35:08 >

• quote:

Prepar3d V2 çıkış tarihi 25 Kasım Pazartesi günü olarak açıklamış sitesinde.

Alıntıları Göster
    PMDG 777 için SP1 ve içinde 777-300 geliyor.
    http://forum.avsim.net/topic/426613-20nov13-pmdg-777-300er-200lrf-sp1-update/

• quote:

PMDG 777 için SP1 ve içinde 777-300 geliyor.
    http://forum.avsim.net/topic/426613-20nov13-pmdg-777-300er-200lrf-sp1-update/

Alıntıları Göster
    Ulan başlığı görünce 2008 senesinde almaydan beraber uçtuğum dostları özledim lan... geceleri ne uçuşlar yapardık.. 4-5 tane uçak havada yanyana dizilir seyri sefa yapardık.. gamespy a az küfür etmiyorum şu an..

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Ulan başlığı görünce 2008 senesinde almaydan beraber uçtuğum dostları özledim lan... geceleri ne uçuşlar yapardık.. 4-5 tane uçak havada yanyana dizilir seyri sefa yapardık.. gamespy a az küfür etmiyorum şu an..

gamespy gerek yok hocam sizde ivao serverlarında uçarsınız

Orijinalden alıntı: testing

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

gamespy gerek yok hocam sizde ivao serverlarında uçarsınız

onu hiç bilmiyorum hocam. fsx sistemi harici başka sistemlere bakmamıştım zamanında. iyi de anlamadığım fsx in multiplayer fonksiyonu kapalı diye biliyorum ivao dan uçuşlar nasıl yapılıyor ki?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.