Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
206.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

throttle ıcın fsuipc den calıbrasyon yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

hotfix cıktı 1.01 :)

Hocam fsuipc joystick ya da flying set gibi donanımlar için mi? Zira ben klavye + fareyle oynadığım için bana faydası olacak mıdır?
  • Prepar 3D v2.0 çıkış tarihi hakkında bilgisi olan varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Prepar 3D v2.0 çıkış tarihi hakkında bilgisi olan varmı???

Ben v1.4' in para iadesi hakkında bilgi almak için forumlarına yazdığımda 2k küsür mesajı bulunan bir zat v2 için en iyimser şekilde 2013 yıl sonu demişti. Tabii resmi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

quote:

Hocam fsuipc joystick ya da flying set gibi donanımlar için mi? Zira ben klavye + fareyle oynadığım için bana faydası olacak mıdır?

klavye mouse ıcın degıl joystick icin hocam.aerosoft airbus x i kullanmak için aerosoft klavye mouse onermıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

Birde manuel koy hocam ILS çocuk oyuncağı

• catIII app. ve landing galiba
  • quote:

quote:

quote:

klavye mouse ıcın degıl joystick icin hocam.aerosoft airbus x i kullanmak için aerosoft klavye mouse onermıyor

Çok teşekkür ederim hocam, ne yapalım şansımıza küseceğiz. PMDG' ye devam.

• @Mercsteal hocam birincisi bu benim ilk videom.
    İkincisi joystick'im yok.
    Ve en önemlisi gerçek hayatta bu büyüklükte bir uçakla kumar oynayan pilot olmaz.
  • quote:

@Mercsteal hocam birincisi bu benim ilk videom.
    Ve en önemlisi gerçek hayatta bu büyüklükte bir uçakla kumar oynayan pilot olmaz.

Hocam yanlış anladıysam özür dilerim ancak gerçek hayatta pilotların Boeing 777 gibi mini jumbo uçaklarla sürekli ILS iniş mi yaptıklarını düşünüyorsunuz?
    Bilmenizi isterim ki ILS sistemi bu kadar yaygın değilken de pilotlar 747 gibi jumbo jetleri pistlere indiriyorlardı.
    Bir de FSX için joystick vazgeçilmez değil. Mouse yoke ile kolayca kontrol edebilirsiniz uçakları.
    Son olarak ILS inişte hava şartları yoğun sis ya da aşırı yağış gibi uygunsuz değilse auto pilot pistten ~300 - 400 feet yukarıdayken devre dışı bırakılır ve bu irtifada uçak tamamen pilotun kontrolündedir ki son anda manevra yapılması gerekirse kolayca yapılabilsin.
    Hatam varsa şimdiden çok çok özür diliyorum, iyi forumlar.

• quote:

quote:

Hocam yanlış anladıysam özür dilerim ancak gerçek hayatta pilotların Boeing 777 gibi mini jumbo uçaklarla sürekli ILS iniş mi yaptıklarını düşünüyorsunuz?
    Bilmenizi isterim ki ILS sistemi bu kadar yaygın değilken de pilotlar 747 gibi jumbo jetleri pistlere indiriyorlardı.
    Bir de FSX için joystick vazgeçilmez değil. Mouse yoke ile kolayca kontrol edebilirsiniz uçakları.
    Son olarak ILS inişte hava şartları yoğun sis ya da aşırı yağış gibi uygunsuz değilse auto pilot pistten ~300 - 400 feet yukarıdayken devre dışı bırakılır ve bu irtifada uçak tamamen pilotun kontrolündedir ki son anda manevra yapılması gerekirse kolayca yapılabilsin.
    Hatam varsa şimdiden çok çok özür diliyorum, iyi forumlar.

Yok hocam tamamen doğru ils yaklaşmayı sağlar. Yumuşak iniş ancak pilotun küçük maevraları ile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Test ederken Extended'ı mouse-klavye kullandım... Aerosoft un aynı zamanda joystick sattığını varsayarsak, 'joy kullanmayın iyi olmaz' yorumunun kaale alınmadığını da anlamak zor olmaz sanırım

Hocam extended çok güzel tasarlanmış yalan yok. Görsel olarak iç ve dış harika. Ayrıca dün bir uçuş gerçekleştirdim pek mcdu'ya hakim olmasamda sorunsuz uçtu. Ama şöyle bir olaya var ki uçak inanılmaz ağır ve hantal. Yakıt olsun payload olsun her şey ile oynadım ama hantallık aynı sizin acaba dikkatinizi çekti mi bu.

Ben Saitek X52 PRO ile uçuyorum, profil olsun deadzonelar olaun oynadım ama aynı hantallık var.

• quote:

Hocam Joystick iniz yoksa hemen bir tane edinmeye çalışın çünkü Fsx e devam edip Gerçek bir sanal bilot olmak istiyorsanız Joysitck olmadan bunu asla başaramazsınız. Diğer Bir konu ILS havacılıkta sadece Özel koşullarda, Kötü hava şartlarında vb kullanılır. Hiç bir pilot Açık,güneşli bir havada zevkinden ILS ile iniş yapmaz Sizde Fsx e devam edecekseniz joystick edinin ve manuel iniş yapmaya başlayın. Tabii ki Boeing den başlamayın buna , Cessna 172 ideal olabilir. Kırımsız uçuşlar

• Evet hocam almak şart.
  • quote:

Ucuzundan bi joytick bir de throttle alın tamamdır

Ayrı almaya gerek yok yeni kullanıcılar için , keza Vatan Computer-LOGITECH EXTREME 3D PRO PC JOYSTICK yeterli olur şimdilik hem oldukça ucuz.
  • quote:

yeniler için gerek yok ama hem işini bilen hemde 300 500 liralık sistemi alamayacak adam için bi joystick artı saitek ın throttle'ı idare eder

yeniler için olmazmı Adam klavye-mouse ile uçuracağım derken aklını kaçırır, simden soğur valla. Yeni başlayanlara o Logitech'i, ilerletenlere 1000$'a kadar fiyat biçerim. Müptelası olanlar 100.000$ kadar harcayabilir
  • quote:

Hocam ss'lerinizde 60-150 fps var sistem nedir acaba inanılmaz sayılar bunlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Hocam ss'lerinizde 60-150 fps var sistem nedir acaba inanılmaz sayılar bunlar...

son attıklarımda i7 960 vardı, 3770K sıkıntı yapıyor tam uçamadım

Ekran kartınız ve anakartınız nedir? Bir de burada REX, GEX, UTX gibi eklentiler var değil mi. Örneğin aerosoft'un herhangi bir scenerysine kaç FPS ile app yapıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mercsteal

quote:

yeniler için gerek yok ama hem işini bilen hemde 300 500 liralık sistemi alamayacak adam için bi joystick artı saitek ın throttle'ı idare eder

yeniler için olmazmı Adam klavye-mouse ile uçuracağım derken aklını kaçırır, simden soğur valla. Yeni başlayanlara o Logitech'i, ilerletenlere 1000$'a kadar fiyat biçerim. Müptelası olanlar 100.000$ kadar harcayabilir

Valla joy olmasa bile sırf sim için 2000 lira harcamışımdır son 1 haftadan beri.. Hatta öyle ki, 3770K'nın HT leri kapayıp 4.7Ghz e çıkardım o derece

HT açık 5.0'e kadar gider aslında da zorlamak istemiyorum işlemciyi

Zaten bahsettiğim rakamlar sadece Joystick için Sistemi olaya katarsak 5.000 Tl den başlar başlangıç seti

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.