Şimdi Ara

Frost DK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dps frost dk kasıyorum 2h talent komple değişmiş internetten bulduğum talenti uyguluyordum 70 lvlim.Yeni talent gelince 4 talent point verdi nasıl kullanıcam biri dps talent verebilir mi bide bu talent sistemini açıklarsa sevinirim saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 29 Ağustos 2012; 23:53:31 >

AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin
  • Çok az bakma şansım oldu ama boğaz sıkma-Shadowfrost dmg vereni kesin açman gerekiyor diye düşünüyorum.En az death grip kadar değerliler yeni skill tierde her spec için.Bide Debuff atan sinekler de iyi.
    AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin
  • Dps düşmüştür onu bilemem ama blood dk healing op geldi bana.Death strike+shadowfrost+%3 cana çevirilen blood rune demek cc yenmediği sürece ölümsüzlük demek.Gerçi kan dondurma ve lichborne var direk ölümsüzlük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.