Şimdi Ara

FRONTPAGE ILE .swf DOSYASI EKLEYEBILIRMIYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • IYI KOTU FRONTPAGE KULLANIYORUM AMA BIR TURLU HAZIRLADIGIM FLASHI NASIL KOYACAGIMI BILEMEDIM.UZANTISI .swf YARDIMCI OLAN CIKARSA SEVINIRIM.GECE GECE AKLIMA TAKILDI

hatta daha önce forumda başka bi arkadaşta sormuştu vermiştim bi arama yap belki bulursun bu arada bende arayayım

Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor
    Biz senlen yatmıyoruz ki
    Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz
    Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye...

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık.. - 31 Temmuz 2010 - 201 :/ Güzellik Salonu Randevu Programı
  • al

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="468" height="60">
    <param name=movie value="dosyaadi.swf">
    <param name=quality value=high>
    <embed src="dosyaadi.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60">
    </embed></object>

Biz senlen yatmıyoruz ki

Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık.. - 31 Temmuz 2010 - 201 :/ Güzellik Salonu Randevu Programı
  • notpadle bile eklersin...

Orjinalden alıntı: aSSembLy

onun için bi script vardı tam oklımda deil dökümanların arasına bakayım bulabilirsem yazarım buraya

hatta daha önce forumda başka bi arkadaşta sormuştu vermiştim bi arama yap belki bulursun bu arada bende arayayım

cok sagol kardes.hemen denıyorum.

bıraz fazla oluyorum ama nasıl eklıycegımı anlatırsan cok sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 5 Ekim 2005, 17:13:20 >

• .swf yi ekleyevegin yere bu kodları koy sonra kodda iki artı yerde dosya.swf yazan yervar onların ikisinede senin swf uzantılı dosyanın adını yazacaksın

Biz senlen yatmıyoruz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPG dosyaları açılmıyor?
    17 yıl önce açıldı
    FTP DE ZIP LI DOSYALARI ACMA
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.