Bildirim
From Dust - GamesCom 2010 Tech Demo
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harika gözüküyor. _____________________________ -
Şu videonun başındaki gıcık reklam olmasa daha iyi olacak. _____________________________ -
inanamıyorum ya. böylşe bir oyun neden yok diye hep düşünürdüm. harika bir oyun olacak. tanrı gibi olacağız :) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
reklamı geçmek için sayfayı yenileyin. _____________________________ -
-
pc ye de çıkıyor olarak gözüküyor zaten. _____________________________ -
süpere benziyor _____________________________ -
inanamıyorum ya. böylşe bir oyun neden yok diye hep düşünürdüm. harika bir oyun olacak. tanrı gibi olacağız :)
bu ne saçma sapan bi çümle arkadaşım !!!!_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
neyi var yorumumun _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
körmüsün kardeşim allaha şirk koşma gibi bişi bu lütfen böle yorumlar yapmayalım _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
puhaha ne alakası var ya _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
bu oyun hakkında yeni bilgiler var mı _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
bu ne saçma sapan bi çümle arkadaşım !!!!
İlk önce Türkçe öğrenin. O çümle değil cümle. Örümcek kafalılıktanda kurtulun artık buradan dinimi kurtarıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım. Kişi istediğini söyler karışamassınız ister tanrıyım der ister tanrı olunuyor süper der kime ne?_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
bu oyundaki amaç ne yaw anlamadım ben _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler