Şimdi Ara

### Frogmu Site Kurulum ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Turkiyede Henuz Benım aradıgım kadarıyla olmayan Frogmu sıte Kurulumunu Sızlere Anlatıcam.Gercekten buyuk eksıklık Server Olup Websıtesı Olmayanlar İçin.

İlk baş gerekli Olan AppServ
    Kurulumuna
    Buradan Ulaşabilirsiniz.

Sonra Gerekli Olan Çalışan Bir Frogmu Site
    // Arkadaşlar Hostıng Sırketım Fazla KB lı seyler fazla download yapıldıgı zaman dosyaları otomatık sılıyor o yuzden frogmuyu ekleyemıcem :)

Kurulumu Çok basit.

Once
    Enterprıse Manager'i acin
    + lara basarak Security e kadar ilerleyin
    Security nin icinde Logins olucak Onu acın
    Logins in icinde sa war Ona 2 kere tıklayın acılcak sayfada **** yazan yere şifrenizi girin.

Sonra Frogmu sıteyı C:/AppServ/www nın ıcıne atın.
    Confıg dosyasını acın
    www.whatismyip.com dan ipnize bakın Confıg ın ıcınde Net ip yazan yere ip nizi
    Db user name Eger default ise "" sa "" dır.onu yazın.
    Db pass yerıne Securty - Logins in icinde sa ya Ne yazdıysanız pass olarak Onu yazın.
    We kaydet dııp kapatın.
    Sıte oldu bıttı.

Odbc ayarlarınıda anlatayım.
    Denetım masası yonetımsel araclara gırın verı kaynakları odbc yı acın Yukarda sıstem dns war ona tık atın
    sonra Servıce Manager ı acın başlattan Server Adında ne yazıorsa aynen kopyalayın.
    Sıstem dnsye gerı donun Orda Account vs bır suru sey yazar onları Yapılandır dıyıp acın ve Sunucu : yazan yerde Local yazar onu sılıp Paste yapın.Hepsıne tek tek uygulayın.Yaptıktan sonra son - tamam a tıklayın.

Anlatabılmısımdır ins..

Hade eyw :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeTr -- 6 Aralık 2006; 22:29:12 >

• çok teşekkürler arayanların işine yarıyacaktır
  • Küçük bir detay vardı..Appserveri kurduktan sonra Forgmunun Mssql e bağlanabilmesi için :
    C:\WINDOWS\php.ini dosyasını açarak düzen/bul dan ;extension=php_mssql.dll satırının önündeki ; işareti siliniz ve kaydedip çıktıkdan sonra Appserveri kapatıp yeniden açınız..

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 18 Haziran 2006; 11:30:34 >
  • teşekkürler @ sananetr
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Evet Arkadaşlar Turkiyede Henuz Benım aradıgım kadarıyla olmayan Frogmu sıte Kurulumunu Sızlere Anlatıcam.Gercekten buyuk eksıklık Server Olup Websıtesı Olmayanlar İçin.

İlk baş gerekli Olan AppServ
    Kurulumuna
    Buradan Ulaşabilirsiniz.

Sonra Gerekli Olan Çalışan Bir Frogmu Site
    Dosyaya Buradan Ulaşabilirsiniz.

Kurulumu Çok basit.
    Once
    Enterprıse Manager'i acin
    + lara basarak Security e kadar ilerleyin
    Security nin icinde Logins olucak Onu acın
    Logins in icinde sa war Ona 2 kere tıklayın acılcak sayfada **** yazan yere şifrenizi girin.

Sonra Frogmu sıteyı C:/AppServ/www nın ıcıne atın.
    Confıg dosyasını acın
    www.whatismyip.com dan ipnize bakın Confıg ın ıcınde Net ip yazan yere ip nizi
    Db user name Eger default ise "" sa "" dır.onu yazın.
    Db pass yerıne Securty - Logins in icinde sa ya Ne yazdıysanız pass olarak Onu yazın.
    We kaydet dııp kapatın.
    Sıte oldu bıttı.

Odbc ayarlarınıda anlatayım.
    Denetım masası yonetımsel araclara gırın verı kaynakları odbc yı acın Yukarda sıstem dns war ona tık atın
    sonra Servıce Manager ı acın başlattan Server Adında ne yazıorsa aynen kopyalayın.
    Sıstem dnsye gerı donun Orda Account vs bır suru sey yazar onları Yapılandır dıyıp acın ve Sunucu : yazan yerde Local yazar onu sılıp Paste yapın.Hepsıne tek tek uygulayın.Yaptıktan sonra son - tamam a tıklayın.

Anlatabılmısımdır ins..

Ornek sıte daha 2 gun once ogrendım Frogmu kurmasını Mu-Turkıye ' nın yardımıyla
    http://sanane.servegame.com

Hade eyw :D

aman aman frog mu da ogrenmis abisi yerim frogmunu :P ty seckin canlisi:D

• eline saglık
  • quote:

aman aman frog mu da ogrenmis abisi yerim frogmunu :P ty seckin canlisi:D

ozannn :D:D Olduruon adamı...
  • Eline saglık
  • app server linki ölmüş yenisini lütfen
  • ee tamam dediklerini yaptım da siteme nasıl gircemm
  • Dediklerini aynen yaptım site acildı ama rangking bolumunde sorun cıkıyor...
  • çok saol
  • saol
  • paylasım icin saol
  • quote:

Dediklerini aynen yaptım site acildı ama rangking bolumunde sorun cıkıyor...

eet rankingde ilk başlarda sorun cıkıyor fakat server açıldıgı zaman kendiliginden gidiyor o sorun.
  • walla kurdum cok sagol ama ranking bomboş kimsenin adi yazmıyo serveride actım gene duzelmedı
  • Saol

güzel Bir paylaşim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.