Şimdi Ara

Frink, ayda 189 tl 'ye sınırsız kahve (istanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahve Dünyası, Gönül Kahvesi, Valera, Coffy gibi mekanlar var.

Büyük boy alsan 20 liradan, hergün içsen 600 tl eder. (içemediğini arkadaşınla paylaşırsın )
    Sinemia gibi olmaz umarım sonu.

Frink, ayda 189 tl 'ye sınırsız kahve (istanbul)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel uygulama fakat üyelik için fotoğraf istiyor, tek kişi kullanması için arkadaş olmaz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanacak 2 kişi yapay zeka programıyla yüzlerini birleştirebilirler :D

https://www.donanimhaber.com/Yapay-zeka-ile-yuz-degistirme-Cuneyt-Ozdemir-nasil-oldum--111472

• Kapıçino icemedikten sonra ne anladım bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam alani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mamut sınırsız kahve değil sınırsız filtre kahve. Latte, Mocca ve cappuccino etc. alamazsın.

Arkadaş ile kullanım için @MyDry resim istendiğini yazmış. Bunu çözsen bile saat içerisinde bir kahve sınırı var. Sıkıntılı bir durum teşkil eder çoklu alımlarda.

Çılgınlar gibi filtre kahve içimiyorsan (Filtrenin altını çiziyorum) aylık 190 TL cüzdana büyük yük.

Diğer zincirleri bilmiyorum ama Kahve Dünyasının filtre kahvesi kötü bana kalırsa. Damak tadı göreceli tabii ona bir şey demiyorum.

• White Water kullanıcısına yanıt
    o kadar kahve adını doğru yazabildin, bi adımı doğru yazamadın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • espresso olsa güzel olur du . kahve dünyasına da yakınım , hergün espresso çekerdim .

edit : Sütlü veya sütsüz dilediğin boyda kahveni her saat tüm Frink noktalarından alabilirsin. diyor espresoo geçerlimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 25 Mart 2022; 18:51:11 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    MAMUT LINK YERINE KAVE MI KOYDUN.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Sadece filtre kahve

• kahve dünyasında filtre kahvenin parayla satılması gerçekten yasaklanmalı. Tamam iyi güzel de tadı ortalama altı, filtre kahve diyerek patlamışlar.

Bare espresso olaydı eyiydi

• ONUR.U kullanıcısına yanıt
    ayır.

• Espresso olsa var on numara olurdu . Bu arada kfc de filtre kahve 2 tl diye gordum gecen gun goztepe istanbulda

• Üstteki arkadaşa katılıyorum 190 tl büyük yük ve gereksiz görünüyor. Ha belki bir kaç çeşit daha alternatif kahve olsa bir ihtimal ama saat başı filtre kahve içerek gezecek miyiz :)

• Evime ve iş yerime yakın olsa düşünürdüm. İkisine de yok. Kahve içmek için de toplu taşımaya binemem. Benim gibi olanlar için mantıksız şu hali ile.

• Sinemia kartı çıkardıktan çok kısa bir süre sonra bilet başına 2 TL, 5 TL. gibi ücretler kesilmeye başlandı. Sonrası zaten malum. Buna gelince de aslında uygulamanın sunmuş olduğu fiyat fena değil. Lakin sinemia'dan ağzım yandığı için bu tarz uygulamalara pek itimat edemiyorum. Bu arada ufak bir hesap yaptığımda, çok rahat 300 liraya yakın aylık kahve masrafım oluyor. Şimdi yarın öbür gün aynı sinemia da yaşadığım gibi, kahve başına 3 lira, 5 lira gibi kesinti yapmayacaklarının kimse garantisini veremeyeceği için üyelikten vazgeçtim.

• Yok mu bana ref kodu iletecek. Üye olacağım kod yok hiç.

• bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam

172V88U1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.