Şimdi Ara

frikik atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar futbol oyunlarında pek bi bilgim yok. geçen gün pes 2010 u yükledim. frikik atmaya çalışıyorum. videolardan öğrendiğim kadarıyla barajın altından gol atmayı başardım. fakat yanına adam çağırıp atmayı beceremedim. q ve e tuşlarıyla adam çağırıyorum ama şutu direk vuruyor. diğer adamın topu önüme açmasını beceremedim. pasa basınca da ceza sahasındaki adamlara ilk adam pas atıyor.bir de frikik atan oyuncuyu nasıl değiştiyoruz? mesela Türk milli takımında Nihat atıyor ama sağ kanattan atarken emrenin atmasını istiyorum. anlık değiştime tuşu var mı? özellikle ilk konuda yardımınızı bekliyorum.

• Q+Pas Tuşu'na basarsan 2. oyuncu Frikik kullanan oyuncuya pas atar.
    2. konuda ise oyunu durdurup 'Set Peices Taker'dan kimin kullanıcağını seçebilirsin.
  • sağolasın
  • Rica ederim.
  • Arkadaşlar birde Frikik atarken frikiği kullanan oyuncu nasıl değişiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfoirgiv3n

Arkadaşlar birde Frikik atarken frikiği kullanan oyuncu nasıl değişiyor ?

esc'ye bas ve yanılmıyorsam select kicker gibi bi tuş var üstten ikinci tuş ona bas ve oyuncuyu seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightstalker_57 -- 30 Kasım 2009; 13:06:01 >
  • Bu frikikte topun barajın altından geçmesi için önce orta tuşunu kökleyeceğiz daha sonra orta tuşundan elimizi çekip alt tuşuna basacağız değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa2002'de Kafayla Gol Atmak
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bu frikikte topun barajın altından geçmesi için önce orta tuşunu kökleyeceğiz daha sonra orta tuşundan elimizi çekip alt tuşuna basacağız değil mi?

ortaya basılı tutarken aşağıyada basılı tutarım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.