Şimdi Ara

Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.532
Cevap
21
Favori
136.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p public HD sürüm indir. 8. sezon için altyazısı uyumlu...
  • Sadece bu dizi için HDD'de sınırlı bir yerim olmasına rağmen şöyle bi arşiv yaptım.

Herkese tavsiye ederim. Arada açıp eskileri yad etmek gibisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Sadece bu dizi için HDD'de sınırlı bir yerim olmasına rağmen şöyle bi arşiv yaptım.

Herkese tavsiye ederim. Arada açıp eskileri yad etmek gibisi yok.

bluray indircektim,ham bluray, ancak acayip yer tutuyor ve 720pler ile arasıdna pek fark yok :) ama içinden rusca sesleir aldım azda olsa küçüldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stationary Traveller

Hatırlayan? Favori bölümlerinden, her izleyişimde kopuyorum

"If she offers you a mangled animal carcass,you take it"

tam beni analtan sahne.bende oda sefil

• Diziye başlamamla aralıksız izlemem bir oldu. 1 haftada 6 sezon bitirdim.

6.sezonun son bölümlerinde çok mutlu oldum

Chandler Monica'ya evlilik teklif edicek diye ama Richard işin içine girince çok kızdım hatta onun yüzünden olaylar bitseydi diziyi kapatıp izlemicektim bi daha, tam en sonda Monica kaçtı Richard'ın yanına derken müthiş bir süpriz oldu. Çok sevindim sonunda evlendiklerine, umarım ilerde evlenmeden vazgeçmezler veya boşanmazlar ama olursada büyük hayal kırıklığı yaşarım

Dizi müthiş gerçektende, şimdi neden HIMYM bu diziden arak dediğinizi anlıyorum. Özellikle Ross'a bakın aynı Ted'in orjinal hali gibi, tipi olsun, düşündükleri olsun, üniversitede profesör olması olsun. İkisinin tek farkı Ted'in hiç kız bulup evlenememiş olması

En sevdiğim karakterlerde Phoebe ve Joey. Phoebe çok tatlı, çok komik. Joey'de adamım

Şimdi 7.sezona geçiyorum, biraz hızlı ilerledim 10.sezonu bitirince boşlukta hissedicem ama olsun

Edit: Birde Chandler hakkında kafama takılan şeyler oldu. Bu herif inanılmaz derecede hızlı kilo veriyor, çok yavaş alıyor. Hadi spor yapıyor zinde kalıyor diyelim o yüzden yavaş kilo alıyor belki ama 2.sezondan 3.sezona geçişte herifin yüzü çöktü resmen kemikleri gözüküyordu yüzündeki boğazındaki. Giysiler 10 beden büyüktü.

Kilolu hali daha iyi gerçi kilolu halide şişman değil tabi ama yüzü düzgün en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 6 Haziran 2013; 19:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Diziye başlamamla aralıksız izlemem bir oldu. 1 haftada 6 sezon bitirdim.

Chandler Monica'ya evlilik teklif edicek diye ama Richard işin içine girince çok kızdım hatta onun yüzünden olaylar bitseydi diziyi kapatıp izlemicektim bi daha, tam en sonda Monica kaçtı Richard'ın yanına derken müthiş bir süpriz oldu. Çok sevindim sonunda evlendiklerine, umarım ilerde evlenmeden vazgeçmezler veya boşanmazlar ama olursada büyük hayal kırıklığı yaşarım

Dizi müthiş gerçektende, şimdi neden HIMYM bu diziden arak dediğinizi anlıyorum. Özellikle Ross'a bakın aynı Ted'in orjinal hali gibi, tipi olsun, düşündükleri olsun, üniversitede profesör olması olsun. İkisinin tek farkı Ted'in hiç kız bulup evlenememiş olması

En sevdiğim karakterlerde Phoebe ve Joey. Phoebe çok tatlı, çok komik. Joey'de adamım

Şimdi 7.sezona geçiyorum, biraz hızlı ilerledim 10.sezonu bitirince boşlukta hissedicem ama olsun

Edit: Birde Chandler hakkında kafama takılan şeyler oldu. Bu herif inanılmaz derecede hızlı kilo veriyor, çok yavaş alıyor. Hadi spor yapıyor zinde kalıyor diyelim o yüzden yavaş kilo alıyor belki ama 2.sezondan 3.sezona geçişte herifin yüzü çöktü resmen kemikleri gözüküyordu yüzündeki boğazındaki. Giysiler 10 beden büyüktü.

Kilolu hali daha iyi gerçi kilolu halide şişman değil tabi ama yüzü düzgün en azından

Sen chandleri 7-8 de gor. Cidden cok kilo aliyor. Joey ninde goz altlari cok belli oluyo uyusturucudan.

Bu arada su koydugun resimde chandleri edward nortona benzeten bi tek ben miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 6 Haziran 2013; 21:10:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7.sezon 3.bölümdeyim Chandler yine kilo vermiş yüzü bu fotoğraftakine yakın sayılır. İlerde nolur bilemem gerçi bi dizinin sezonu 9 ay sürüyor benim gibi 1 günde bitirmiyolar

Joey uyuşturucu mu kullanıyor oha Yani Matt LeBlanc. Ot filan kullanılıyor olamaz göz altlarını bile etkilidiyse. Herif cidden kokain falan kullanıyorsa çok şaşırdım Bu arada bilgi almak için girdiğimde gördüm Joey'nin dizisi varmış, aynı karakteri canlandırdığı sitcom dizisiymiş. Oha bunada çok şaşırdım

• quote:

7.sezon 3.bölümdeyim Chandler yine kilo vermiş yüzü bu fotoğraftakine yakın sayılır. İlerde nolur bilemem gerçi bi dizinin sezonu 9 ay sürüyor benim gibi 1 günde bitirmiyolar

Joey uyuşturucu mu kullanıyor oha Yani Matt LeBlanc. Ot filan kullanılıyor olamaz göz altlarını bile etkilidiyse. Herif cidden kokain falan kullanıyorsa çok şaşırdım Bu arada bilgi almak için girdiğimde gördüm Joey'nin dizisi varmış, aynı karakteri canlandırdığı sitcom dizisiymiş. Oha bunada çok şaşırdım

Kendisi conan dayken laf arasinda gecmisti eskiden kullanmis oldugu.

Joeynin dizisi friendsten sonra joey nin tek basina La tasinmasi, ve ondan sonraki olaylari anlatiyor. Ama dizi hic tutmuyor. 2 sezonun ortasinda yayindan kaldiriliyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Diziye başlamamla aralıksız izlemem bir oldu. 1 haftada 6 sezon bitirdim.

Sen chandleri 7-8 de gor. Cidden cok kilo aliyor. Joey ninde goz altlari cok belli oluyo uyusturucudan.

Bu arada su koydugun resimde chandleri edward nortona benzeten bi tek ben miyim

fight club filminin bazı sahnelerinde edward norton'un yürüyüşünü ve bazı mimiklrini matthew perry'ye daha doğrusu chandler bing karakterinin hareketlerine çok benzetmiştim. benziyor harbiden.

bu arada matt leblanc bu sefer de lisa kudrow'un web therapy dizisine konuk olmuş. bir ara buluşmaların hepsini izleyeceğim.

• bugun eski bi guiness rekorlar kitabı buldum, orda Alman bir kanal 200 küsür bölümü, arka arkaya yayınlamış, ve en uzun süreli yayınlanan dizi olmuş ta, nette öyle bi haber bulamadım. fake guiness miydi acaba baktığım :S
  • Phoebe'nin goz altlari belli oluyor,Chandler bagimlilik nedeniyle kilo alip veriyor bir ara 2 bolumde bir sacini degistiriyorlardi.Joey ilk sezonlarda fitken sonra irilesiyor.Ross nerdeyse hic degismiyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

Phoebe'nin goz altlari belli oluyor,Chandler bagimlilik nedeniyle kilo alip veriyor bir ara 2 bolumde bir sacini degistiriyorlardi.Joey ilk sezonlarda fitken sonra irilesiyor.Ross nerdeyse hic degismiyor ama.

ross'un saçlar çok değişiyor yalnız. bir inek yalamış gibi oluyor bir dikiyor falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

bu arada matt leblanc bu sefer de lisa kudrow'un web therapy dizisine konuk olmuş. bir ara buluşmaların hepsini izleyeceğim.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659823644045005&set=a.224189794275061.71969.126798877347487&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Hepsini izlerken topluca izleyebileceğimiz bi yer bulursan haber et biz de izleyelim

Fotoğraftaki bi yorum
    "Look! It's Regina Phalange & Ken Adams!"
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Joey eski halinden daha yakışılı olmuş valla
  • Deneme amaçlı ilk sezondan 1-2 bölüm izledim ve gayet güzel buldum.Bu kadar insan yanılmış olamaz herhalde.İndirmeye başlıyorum
  • 8. sezona başlayamadım bluray olarak elimde olmadığı için, var mı hızlı inen bluray torrent linki yollayabilecek?
  • 8. Sezon isteyen için, uygunsa buradan indir...

http://extratorrent.com/torrent/2892881/Friends.S08.Season.8.720p.BluRay.x264-PublicHD.html

20.91 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklıngözyaşları -- 9 Haziran 2013; 15:12:18 >
  • Beyler bir türlü hd bulamadım 2 sezon dan sonrasını sonraki sezonları nereden hd izleyebilirim bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

Beyler bir türlü hd bulamadım 2 sezon dan sonrasını sonraki sezonları nereden hd izleyebilirim bilen varmı

aga uplaod siteleirnde premium üyeliğin vb var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

Beyler bir türlü hd bulamadım 2 sezon dan sonrasını sonraki sezonları nereden hd izleyebilirim bilen varmı

aga uplaod siteleirnde premium üyeliğin vb var mı?

Yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.