Şimdi Ara

' Frequancy OUT OF Renge ' HaTaSııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman frequancy OUT OF renge diye punto yazıda hata alıyorum ve ekran kararıyor. Bütün frekansları denedim. Bazen 60hz den yukarısında aynı hataları alıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• poseidonn10 P kullanıcısına yanıt
    1- Bilgisayarı aç Bios logosu kaybolur kaybolmaz F8'e bas seçenekler arasında "Çalışan son ayarlarda başlat" işte onu seç devam et!

BİRİNCİSİ OLMAZSA ALTTAKİ İKİNCİYİ DENE!

2- Windows açılırken tam masaüstü görünmeden önce ekran çok kısa bir süre kararıp açılıyor işte O arada reset at ve Bilgisayarı tekrar aç bios logosundan sonra açılan yerde "Çalışan son ayarlarda başlat" var işte onu seç devam et!

Kolay gelsin!
  • Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Ama maalesef sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn10

Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman frequancy OUT OF renge diye punto yazıda hata alıyorum ve ekran kararıyor. Bütün frekansları denedim. Bazen 60hz den yukarısında aynı hataları alıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Anladığım kadarıyla oyun yüksek bir çözünürlükte çalışmaya ayarlı ve monitörün o çözünürlüğü desteklemiyor. Bunu her oyunda yapmıyor, yalnızca o oyunda yapıyorsa, oyunu kaldırıp tekrar kurmak ise yarayabilir.
  • Benim monitör tüplü. Giriş yeri ekran kartında yok. Aparat almıştım dönüştürücü mü ne ondan kaynaklıymış. Teşekkürler yardımlarınız için :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Out of Range hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.