Bildirim
' Frequancy OUT OF Renge ' HaTaSııı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1- Bilgisayarı aç Bios logosu kaybolur kaybolmaz F8'e bas seçenekler arasında "Çalışan son ayarlarda başlat" işte onu seç devam et!
BİRİNCİSİ OLMAZSA ALTTAKİ İKİNCİYİ DENE!
2- Windows açılırken tam masaüstü görünmeden önce ekran çok kısa bir süre kararıp açılıyor işte O arada reset at ve Bilgisayarı tekrar aç bios logosundan sonra açılan yerde "Çalışan son ayarlarda başlat" var işte onu seç devam et!
Kolay gelsin! -
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Ama maalesef sorun devam ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: poseidonn10
Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman frequancy OUT OF renge diye punto yazıda hata alıyorum ve ekran kararıyor. Bütün frekansları denedim. Bazen 60hz den yukarısında aynı hataları alıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla oyun yüksek bir çözünürlükte çalışmaya ayarlı ve monitörün o çözünürlüğü desteklemiyor. Bunu her oyunda yapmıyor, yalnızca o oyunda yapıyorsa, oyunu kaldırıp tekrar kurmak ise yarayabilir. -
Benim monitör tüplü. Giriş yeri ekran kartında yok. Aparat almıştım dönüştürücü mü ne ondan kaynaklıymış. Teşekkürler yardımlarınız için :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X