Şimdi Ara

Fren sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    rica ederim

Fazla hidroliği enjektörle alabilirsiniz tabii. İyi olur. Fazla hidrolik bazen sistemi şaşırtabiliyor, oradaki tavsiyeler bence de önemli.

O küçük delik hava deliği olabilir ama arada conta/membran/diyafram gibi bir şey olması lazım. Hidrolik direktrman havaya açık olmaz. Hiç bir şey yoksa delmeyin.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi direk delik yok kapak altında mebran tarzı lastik conta var bende ellemedim o kısmı

Arkadaşlar sorun çòzüldü sanırım araba kendine geldi gerçi otobana çıkıp denemedim ama şehir içinde denedim yağı çektim tam maksimumda bıraktım dedim ama max çizgisinin azıcık altında kalmış.sıkıntı olmaz heralde araba kendine gelmişken tekrar ilave yapmak istemedim pedal biraz yumuşadı normal tutuyor yağı almadan önce pedala hafif dokunduğun anda zınk diye duruyordu ama arabayıda zorluyordu.bu seviyede kalsın değilmi daha ellemeyim yalnız kullanma kılavuzunda dot4 kullanın yazıyor ama arabadaki dot3 geçen yıl biraz eksilmişti bagajdaki hidolik yağından tamamlamıştım eksilrse bu yağı kullanabilirmiyim 3 yıldır bagajda duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 1 Ağustos 2018; 16:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 1 Ağustos 2018; 16:15:35 >
  • Fren sistemi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.