Şimdi Ara

Fren hidroliği dolu pedal bos ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla burdakilerin hiç birine güvenmiyorum ama başkasina gidecem fazla secenegim yok sağolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratk19

Bir kaç gün dene olmazsa ana fren merkezi dedi yaptırdığım usta diğeri de arka fren merkezinden dedi kararsizim ilçeden ile gitmeyi düşünüyorum ama kendimi geçtim millete sebep olmayım diyorum fren tutmadığı için
    Baksınlar tutmayan teker hangisiyse ona göre ön veya arka merkez değişir.

• Zararı kim karşılayacak?
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Araç kizaklarken yalnız önler tutuyor arkalarda kampana bu araçta yanlış bilmiyorsam ve hiç tutmuyor gibi geldi ana fren merkezin de kaçırma olsa yag azalır ama azalma yok emin olamadim diğer ustanin dediği gibi arka fren merkezinden olabilir mi

• Pabuçlar erimiş olabilir mi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ben hocam yapacak bisey yok

• Chaussure kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle olsa yavaş yavaş belli eder kendini diye düşünüyorum ben dün gece bir araç ile kapistim aracı park etmeden önce yüksek hızda giderken kırmızı ışığı görüp yavasladim çok rahat bir şekilde durdu geldim garaja bıraktım aracı sabah fren pedalı bombostu fakat hidrolik yağı tam

• quote:

Hocam öyle olsa yavaş yavaş belli eder kendini diye düşünüyorum ben dün gece bir araç ile kapistim aracı park etmeden önce yüksek hızda giderken kırmızı ışığı görüp yavasladim çok rahat bir şekilde durdu geldim garaja bıraktım aracı sabah fren pedalı bombostu fakat hidrolik yağı tam
    Eğer böyleyse fren vakum hortumunu kontrol et, hava kaçırıyor olabilir. Değilse fren servosu arızalı olmalı. Ahlaklı bir ustanın çok kolay çözebileceği bir sorun bu.

Diskler, balataları kontrol ettir. Hem ön, hem arka. Değişmeleri gerekiyorsa değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 23 Aralık 2018; 19:20:29 >
  • muratk19 M kullanıcısına yanıt
    Benim naçizane önerim bu konuda aracın bayisine gidip paraya bakmadan gereğini yaptırman. Fren başka şeye benzemez

• Fren hidrolik sisteminde hava/boşluk var mı diye baktılar mı? Benzer sorun benim de başıma gelmişti. Fren hidrolik yağı değiştikten sonra havasını tam almamışlardı. Sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşamıştım. Bana da ustalar fren merkezi değişcek demişlerdi. Meğerse fren sisteminde hava varmış. Onu alınca düzelmişti.

• etusch kullanıcısına yanıt
    Bayi il merkezinde var hocam burda olsa hiç durmam

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ama almıştır herhalde fren ustası adam sonuçta

• quote:

Valla bilmiyorum ama almıştır herhalde fren ustası adam sonuçta
    Bence siz yine de başka bir ustaya fren sisteminde hava var mı diye kontrol ettirin. Fren hidroliği yerine motor yağı koyan bir tamircinin yaptığı frenden pek hayır geleceğini sanmıyorum.

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu yagi doğru koyan usta benden önceki sahibi öyle koymuş anlaşılan

• Bugün tekrar geldim ustaya aynı adama gözümü kararttim kavga bile ederim yani şimdi de arka fren merkezinin kaçırdigini söylüyor değiştiriyor su an olursa da olmazsa da para isterse vermiyecem dün 140 lira para verdim daha kötü oldu frenler

• Fren ana merkezi bozulunca böyle belirtiler verir. Teker merkezlerinde kaçak varsa elbette değiştirilmeli. Hidrolik yağ yerine motor yağı k9nmasının nedeni bozuk olan ana merkezin fren kabiliyetini iyileştirmek için. Kaçak varsa da motor yağı kalın olduğu için az kaçırsın diye koyarlar.

• Merhabalar, Tahminimce fren ana merkez arızalı değişmesi gerekiyor. Ayrıca böyle kullanmak çok tehlikeli ayrıca ehil bir frenci bulmak gerekiyor. Saygılar.

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Usta ile inatlastim arka fren merkezlerine bakmasını istedim ve kaçak tespit ettik değiştirdi eskisinden daha sağlam oldu fren normalden sert gibi geldi ama tutmasında sıkıntı yok ayrıca para filan da vermedim sadece arka fren merkezi parasını verip çıktım usta ısrarla ana fren merkezine bakalım sonra dedi bende he tamam deyip çıktım

• linux_talebesi L kullanıcısına yanıt
    Sağ arka fren merkezi kaçırıyor mus hocam

• quote:

Hidrolik yağı yerine ince motor yağı koymuş benden önceki sahibi zeki arkadaş şimdi yağı değiştirdik hala sanayi deyim ugrasiyoruz başka bisey çıkacak mı bilmiyorum
    böyle bir aptallık var mı yaa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.