Şimdi Ara

Freesync Monitör Alacağım NVDIA MI AMD Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    RX 480 ile seçili ayarlara bağlı olarak Witcher 3 de sabit 144 frame zaten çok zor. :)
    Ben şahsen bazı oyunlarda bu yırtılmaları gerçekten fark ediyor ve sıkıcı buluyorum , en basitinden Vertical Sync i aktif ettiğimde dahi temiz bir görüntüyle oyunun aktığını hissettiriyor.

E arkadaş ta o seviyede bir yatırım düşünüyorken ve G-Sync ekranlar oldukça pahalıyken FreeSync ekranlara yönelip doğal olarak RX 480 düşünebilir , veya hiç kendini kasmaz uygun bir 60 HZ ekran alır.

Grafikleri çoğu güncel oyunda 1080p için sona dayadığında hatta bir kısmını kıstığında dahi 60 kareyi ancak yakalıyor ve işlemciye bağlı olarak yer yer %50 ye yakın drop yaşanabiliyor yani fps 40 lara inebiliyor , hal böyleyken bence 75 hz ekran için kasmaya gerek yok 60 fps sabit yakalandıktan sonra "normal bir göz ve algı" ilerisini aramaz , onun yerine düşük tepki süresine bakabilir mesela ya da hiç TN panele bulaşmadan görüş açısı,renk canlılığı gibi farkları olan IPS panellere de yönelebilir , 144 HZ AOC 1ms monitör le şimdi ki IPS ekranımı karşılaştırdığımda değiştirerek yanlış bir karar vermiş olmadığımı rahatça söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 1 Aralık 2016; 20:9:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.