Bildirim
freekick.org kapanmış :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne umutla gelmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ----------*----------- -
quote:
Orijinalden alıntı: orka55
Ne umutla gelmistim
Bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Ne umutla gelmistim
avatarından belli oluyor_____________________________ -
tam emin değilim ama en az 7-8 yıl önce aktif olarak yıllarca oynadım.daha sonra hesabım banlanınca bırakmıştım. _____________________________ -
kardeşim aklınız, fikriniz,hayatınız hatunla dolmuş, freekick denince anında aklınıza bu mu geldi _____________________________ -
-
www.hattrick.org _____________________________ -
quote:
Ne umutla gelmistim
_____________________________ 1,2 Freddy Geldi3,4 Kapıyı Ört5,6 Freddy Seni Yakaladı7,8 Uyumayı Sevmeyiz9,10 Uyumaya son -
Hiç oynamadım fakat başarılı bir kadroları varsa Football Manager serisine katkıları olabilir umarım böyle bir düşünce akıllarına gelir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
www.hattrick.org
iştirak ediyorum hemen_____________________________ -
Osm oynayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!) -
quote:
Ne umutla gelmistim
Avatar belli ediyor panpa :D_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X