Şimdi Ara

Freedos İşletim Sistemine Windows 7 Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freedos Dell 5110-B45F45 satın aldım. Notebook'a USB'den Windows 7 kuruyorum. Kurulum sırasında veya sonrasında herhangi bir sorun veya hata olmuyor. Fakat kurulum bitip en son restartı yapıp bilgisayar açılacağı sırada ekran windows açılmadan önceki görüntüde takılı kalıyor ve değişmiyor. Ancak bilgisayardan bir süre sonra windowsun açılışı sırasında gelen ses geliyor. Yani anladığım kadarıyla windows açılıyor fakat ekrana yansımıyor. Sorun ne olabilir acaba bilgisi olan var mı ?

Bu arada sistem güvenli modda da açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabor -- 11 Temmuz 2012; 16:41:33 >

• aynı sorun bende de var. sorunu çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabor

Freedos Dell 5110-B45F45 satın aldım. Notebook'a USB'den Windows 7 kuruyorum. Kurulum sırasında veya sonrasında herhangi bir sorun veya hata olmuyor. Fakat kurulum bitip en son restartı yapıp bilgisayar açılacağı sırada ekran windows açılmadan önceki görüntüde takılı kalıyor ve değişmiyor. Ancak bilgisayardan bir süre sonra windowsun açılışı sırasında gelen ses geliyor. Yani anladığım kadarıyla windows açılıyor fakat ekrana yansımıyor. Sorun ne olabilir acaba bilgisi olan var mı ?

Bu arada sistem güvenli modda da açılmıyor.

sorun yüklediğin win7 den olabilir kurulum bittikten sonra bende sürekli kendini yeniden başlatıyordu açılırken başka bir cd den yüklediğimde sorun çözülmüştü.
  • Farklı bir win 7 yüklemeyi deneyince sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.