Şimdi Ara

Freedos gelen MSI Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 412TR freedos laptobu alınca, açar açmaz kullanamıyoruz değil mi? buna nasıl win7 yükleyeceğiz, illa gidip cd mi almam lazım, maliyeti ne olur? ya da 411TR mi alsam?

• Bence en mantiklisi freedos almamak ayni fiyata geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten windows indirip korsan olarak kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum tabi
  • aralarında 100 tl kadar bi fark var arkadaşım.
  • ben freedos aldım bilgisayarı. usb den win 7 64 bit setup dosyasını yerleştirdim. dosyanın içinden setup.exe dosyasıda var. ancak yükleme yapamıyorum. usb den tanıtmama rağmen c:\> ekranı çıkıyor ne yapcam ne yazcam ilemiyorum. önceden otomotikman görüyordu ve setup yapıyordum. bu ekran ile karşılaşan ve bu süreci geçen biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

ben freedos aldım bilgisayarı. usb den win 7 64 bit setup dosyasını yerleştirdim. dosyanın içinden setup.exe dosyasıda var. ancak yükleme yapamıyorum. usb den tanıtmama rağmen c:\> ekranı çıkıyor ne yapcam ne yazcam ilemiyorum. önceden otomotikman görüyordu ve setup yapıyordum. bu ekran ile karşılaşan ve bu süreci geçen biri yardımcı olabilir mi?

Win 7 eger iso olarak varsa windows 7 usb/dvd isminde bir program vardi yanilmiyorsam, o program ile iso dosyasini usb ye atip yapman gerekiyor , direk kopyala yapistir ile olmuyor diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

quote:

ben freedos aldım bilgisayarı. usb den win 7 64 bit setup dosyasını yerleştirdim. dosyanın içinden setup.exe dosyasıda var. ancak yükleme yapamıyorum. usb den tanıtmama rağmen c:\> ekranı çıkıyor ne yapcam ne yazcam ilemiyorum. önceden otomotikman görüyordu ve setup yapıyordum. bu ekran ile karşılaşan ve bu süreci geçen biri yardımcı olabilir mi?

Win 7 eger iso olarak varsa windows 7 usb/dvd isminde bir program vardi yanilmiyorsam, o program ile iso dosyasini usb ye atip yapman gerekiyor , direk kopyala yapistir ile olmuyor diye biliyorum

bende linux var yav korsan win 7 yüklesem mi orjinalini alıcak param yok açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

quote:

bende linux var yav korsan win 7 yüklesem mi orjinalini alıcak param yok açıkcası

Ben sadece orjinal için bu yöntem demedim zaten
    -her türlü denendi-

Windows satın almak veya almamak sana kalmış :)

• quote:

Direk setup ile olmaz o iş.http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool#ms_help_topics_at3 buradan usb/dvd download toolu indireceksin baska bir bilgisayara. Daha sonra elindeki .iso formatlı windowsu usbye bu program vesilesiyle atacaksın. sonra o usbyi kendi bilgisayarına takıp, açılışta BIOS ekranına gireceksin. ( MSI'da biosa nasıl girilir interntten bak F2 filandır) daha sonra boot optionsi değiştirip USByi ilk sıraya alcaksın. Sistem baslarken bu sefer C:>> filan gelmez direk windows yukleme ekranı gelir. DVD varsa elinde bu sefer boot optionı ilk sırada DVDye getir yukle.
    saygılarımla

• ben tırstım ya, f3 e basınca otoformat atan msi Ge serisi laptop yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

ben tırstım ya, f3 e basınca otoformat atan msi Ge serisi laptop yok mu arkadaşlar?

Zor değil ki okadar da
    İnternette format konusunda çok bilgi var
    Eğer yapamam diyorsan ben yarın sabah alacam 412tr mi
    pm den bana ulas adim adim anlatirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 23 Ocak 2013; 20:31:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justinbjk

ben tırstım ya, f3 e basınca otoformat atan msi Ge serisi laptop yok mu arkadaşlar?

Zor değil ki okadar da
    İnternette format konusunda çok bilgi var
    Eğer yapamam diyorsan ben yarın sabah alacam 412tr mi
    pm den bana ulas adim adim anlatirim

Valla 411tr ile 412tr arasında 200tl fark var.. tek frakları 411 de win8 kurulu. bende 412 alayımda kuralım, alınca sana dönerim o halde.

Erbardan alacağım 260,42 TL x 9 ay = 2.343,75 TL yapıyor. iyi mi, sen kaça aldın?
  • 411tr ile 412tr Ben bunların arasına girdim zaten yani düşün şöyle örnek vereyim iki çıkmaz yola girdim ya o yoldan devam edip gidicem yada diğer çıkmaza giricem.. şaşırdım kaldım.
    Doslu olanını alayım diyorum 120 lira karşılığında windows8 PRO sürümünü alayım diyorum 31 ocağa kadar geçerliymiş eğer bunu kaçırırsak o zaman mecburiyetten 411 XTR serisiin almaktan başka çarem kalmayacak.

Dur bakalım ne yapacağım,ne olacak hiç birşey yok kafamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

İnternetten windows indirip korsan olarak kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum tabi

• en iyisi freedos... ne geregi var fazladan parayi odemek
  • selam beyler ben msi ge60 0nd 412 tr laptop u aldım. sistem freedos olarak geldi. usb den format atarken harddiskin bi bölümü freedos yüklü olduğu için doluydu.ben harddiskteki herşeyi sildim ve öyle yükledm işletim sistemini.yanlışmı yaptım ben.harddiskteki freedos u yani harddiskki tamamen silmeden mi yüklemem gerekiyordu win7 yi ? açılışta recorvery tuşunu algılamıyor.bu ondan olabilirmi. lütfen yardımm edinn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosisler22

selam beyler ben msi ge60 0nd 412 tr laptop u aldım. sistem freedos olarak geldi. usb den format atarken harddiskin bi bölümü freedos yüklü olduğu için doluydu.ben harddiskteki herşeyi sildim ve öyle yükledm işletim sistemini.yanlışmı yaptım ben.harddiskteki freedos u yani harddiskki tamamen silmeden mi yüklemem gerekiyordu win7 yi ? açılışta recorvery tuşunu algılamıyor.bu ondan olabilirmi. lütfen yardımm edinn.

evet recover tusunu almaması oyuzden
    fakat
    freedos kullanıcaksanız lazım olucak bu
    yani freedos u recoverlamak icin
    cok önemli birşey degil eger windows kullanıcısı iseniz.

illa recover istiyorsanız en cok adı gecen norton ghost bunu ve benzerlerini deneyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.