Şimdi Ara

Freedos bilgisayara usb üzerinden win11 kurulumu yaptım ancak Windows usb üzerinde kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayarıma usb ile win11 kurdum ancak kurulum sonrasında bilgisayar ssd yi görmüyor ve bilgisayarın depolama birimi yalnızca Flash disk olarak gözüküyor. Windowsu ssd ye taiımak istiyorum Ne yapmam lazım? Freedos bilgisayara usb üzerinden win11 kurulumu yaptım ancak Windows usb üzerinde kaldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Windowsu usb'ye kurmuş olabilir misin?
    Tekrar kurmayı dene, kurarken ssd'yi seçtiğinden emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Windowsu kurarken kendisi otomatik olarak kurdu ben herhangi bir şey seçmedim. Usbyi taktım, biostan seçtim ve sonrasında bilgisayar hazırlanıyor tarzında birşeyler yazdı 5-6 dk sonra Windows kuruldu ancak usb üzerine. Bir de touchpadi kullanamıyorum, bu işlerde yeniyim bazı şeyleri tam bilmiyorum kb

• Aarif1 A kullanıcısına yanıt
    Yani ben de tam hatırlamıyorum ama hızlı kurulum falan demişsindir büyük ihtimal. Detaylı kurulum, özel kurulum falan çıkar orada ben seçeceğim deyip seçmen lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Hızlı kurulum falanla karşılaşmadım :(

• Flashdiski çıkarıp bilgisayarı açabiliyor musun? Eğer açamıyorsan tekrar formatlaman lazım windows ssdye kurulmamıştır. Açabiliyorsan ssd nin driverını internetten indirip kur ve windows disk yöneticisinden diskin görünüyor mu görünüyorsa diske harf atanmış mı diye kontrol edip atanmamışsa sürücü harfi ataman lazım.

• Little Caprice kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biraz önce dediklerinizi denemiştim ve çalışmamıştı. Sanırım şimdi tekrardan bir usb hazırlayıp baştan kurmam gerekecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.