Herkese merhaba, Freedconn marka çin'den gelme bir bluetooth interkom kulaklığım var.Bu cihazın sorunu, *Bluetooth ile eşleşme sağlanıyor aradan 10-15 sn geçiyor,telefonla arama veya müzik dinleme moduna getirdiğimde cihaz kapanıyor.Getirmesemde kapanıyor ve eşleşme bozuluyor. *Cihazın şarjı 5 saat full doldurdum ve radyo modunda tam 10 saat kesintisiz yayın verdi.Denedim sonra yine attı. Yardımlarınızı bekliyorum yapabilen varsa çözümü olan varsa ..teşekkürler
Ben de aynı intercomm u kullanıyorum, dediğiniz sorunu yaşamadım. Mavi ışık yanıp sönerken bağlanıyorsunuz değil mi? Kırmızıyla mavinin beraber yandığı zamanda değil?
Bir de bağlandıktan sonra size arama yapılmasını deneyin, gelen aramalarda da bir sorun oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: arnc
Ben de aynı intercomm u kullanıyorum, dediğiniz sorunu yaşamadım. Mavi ışık yanıp sönerken bağlanıyorsunuz değil mi? Kırmızıyla mavinin beraber yandığı zamanda değil?
Bir de bağlandıktan sonra size arama yapılmasını deneyin, gelen aramalarda da bir sorun oluyor mu?
Evet mavi ışık ile bağlanıyorum ilk 10 sn bağlı kalıyo arama yapılıyorum direk telefondan çalıyor sonra cihazın bütün ışıkları sönüyor.
aodabasiA
kullanıcısına yanıt
Kusurlu ürün gibi görünüyor, iade yapmayı deneyin derim. Belirttiğim gibi ben bir sorun yaşamıyorum.