Şimdi Ara

Freebuds 3 Sol Kulaklık Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese. 19 martta hepsiburada'dan huawei freebuds 3'ün siyahını satın aldım, 23'ünde elime geçti (sakarya). Dinlerken fark ettim ki şarkı açılmadan önce sol kulaklıkta hafif bir cızırtı var. Şarkıyı kısık seste dinlerken duyuluyor, normal seviyeye getirince müziğin sesi cızırtıyı bastırıyor. Ayrıca hiçbir şey çalmazken cızırtı yok ama bir şey açıp sesi sıfıra indirdiğimde cızırtıyı duyuyorum. Çok hafif, hısss tarzı bir ses ama rahatsız ediyor. Yenisiyle değiştirilmesi talebiyle fixsmart yetkili servise gönderdim (huawei müşteri temsilcisi oraya yönlendirdi), oradakiler kulaklıkta sorun bulunmadı deyip hiçbir şey yapmadan geri yolladılar. İade için hb'ye geri gönderdim, onlar da kulaklıkları hijyen sebepleriyle iade kabul etmediklerini söylediler. Belki nem vardır diyip pirince yatırdım bekliyorum :( Tavsiyeniz var mı?

    Bir de bunu kvk'ya göndersem, en azından kulaklığın tekini değiştirseler diye düşündüm ama bir servis zaten bunda hata yok dedi, bunlar da bakmadan geri yollamazlar değil mi? 860 lira verdim kusurlu ürün geldi, dram filmi gibi







  • Ne yaptiniz düzeldimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 14 Mayıs 2020; 12:4:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum garanti gönderdim hicbirsey yapmadan geri göndermişler çözümü nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz hısss sesi dip ses olarak geçiyor ve tüm bluetooth kulaklıklarda mevcut, ama az ama çok. Sizdeki biraz fazla olabilir. Ben de ilk defa kulaküstü bluetooth kulaklığımda sabahın köründeki sessizlikte müzik dinlerken farketmiştim sesi çok kısınca. Normal seviyede müzik dinlerken duymuyorsanız sıkıntı değil çünkü dediğim gibi hepsinde var. Hatta kablolu kulaklıklarda bile oluyor taktığınız kaynağa göre.
  • Sağ kulaklıkta bu ses yok solda var airpods2. Nesilds kullandım ondada yok dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solda mı sağda mı bilmiyorum daha önce jbl 600bt 500bt tarzı kulak üstü, Airpods 2. Nesil gibi kulakiçi Bluetooth kulaklık kullanmış birisi olarak Freebuds 3 kullanırken arada ne olduğunu bilmediğim sanki cızırtı hışırtı tarzı bir ses alıyorum kulaklıktan. Bu ses müzik ya da telefon görüşmesi farketmeden anlık olarak belirli bir şeye bağlı olmaksızın oluyor. Çok mu hayır değil denk gelirseniz bir şarkıda 1-2 kez. Yaşayan var mı diye sorduğumda insanlar fsrketmemiş bile bunu anlıyorum. Dip ses mi açıkçası bilmiyorum ama ilk defa bir kulaklıkta duydum. Belki jbl modellerinde vardı ama şundan eminim Airpods ta yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort olacak ama, ben bunu servise bir daha gönderdim fixsmarta, ikinci gönderdiğimde yenisiyle değiştirdiler. iki yıl kullandım, garantinin dolmasına birkaç hafta kala tek kulaklıktan ses gelmemeye başladı, bir daha fixsmarta gönderdim bu sefer de sağ sol kulaklığın ikisini de değiştirdiler, hâlâ kullanıyorum. 10/10

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.