slm forumun degerli sakinleri Adam gibi bi FREE host arıyorum.. Bandwith i geniş olsun en az 50 mb lazım ftp destegi olsun gerisi önemli deil... metal slug türkiye olucak bu download sitesi mslug "1-2-x-3-4-5-5plus" fakat buldugum bi cok host ya dosyaları yukledikten sonra göçtü yada hesaplarım silindi.. caresiz bi durumsa kaldım bu işten vaz geçmek istemiyorum.. Çünkü ben bir Metal Slug hayranıyım.. Bi el atın bu konuyaaaa..
http://www.worldfreeweb.com 3gb trafik 1 gb alan cpanel 10 ftp 10 mail vs. vs. . . . metalslug benimde vaz geçilmezlerimdendir!
quote:Orijinalinden alıntı: ibraxi slm forumun degerli sakinleri Adam gibi bi FREE host arıyorum.. Bandwith i geniş olsun en az 50 mb lazım ftp destegi olsun gerisi önemli deil... metal slug türkiye olucak bu download sitesi mslug "1-2-x-3-4-5-5plus" fakat buldugum bi cok host ya dosyaları yukledikten sonra göçtü yada hesaplarım silindi.. caresiz bi durumsa kaldım bu işten vaz geçmek istemiyorum.. Çünkü ben bir Metal Slug hayranıyım.. Bi el atın bu konuyaaaa.. kim sitemez ki
quote:Orijinalinden alıntı: TİM DUNCAN 21 quote:Orijinalinden alıntı: ibraxi slm forumun degerli sakinleri Adam gibi bi FREE host arıyorum.. Bandwith i geniş olsun en az 50 mb lazım ftp destegi olsun gerisi önemli deil... metal slug türkiye olucak bu download sitesi mslug "1-2-x-3-4-5-5plus" fakat buldugum bi cok host ya dosyaları yukledikten sonra göçtü yada hesaplarım silindi.. caresiz bi durumsa kaldım bu işten vaz geçmek istemiyorum.. Çünkü ben bir Metal Slug hayranıyım.. Bi el atın bu konuyaaaa.. kim sitemez ki bence yazını editle yanlış anlaşılıyo...
quote:Orijinalinden alıntı: EuroAsia! http://www.worldfreeweb.com 3gb trafik 1 gb alan cpanel 10 ftp 10 mail vs. vs. . . . metalslug benimde vaz geçilmezlerimdendir! bu arada dostum çok iyi hosting sağol......
quote:Orijinalinden alıntı: arif_icke quote:Orijinalinden alıntı: TİM DUNCAN 21 quote:Orijinalinden alıntı: ibraxi slm forumun degerli sakinleri Adam gibi bi FREE host arıyorum.. Bandwith i geniş olsun en az 50 mb lazım ftp destegi olsun gerisi önemli deil... metal slug türkiye olucak bu download sitesi mslug "1-2-x-3-4-5-5plus" fakat buldugum bi cok host ya dosyaları yukledikten sonra göçtü yada hesaplarım silindi.. caresiz bi durumsa kaldım bu işten vaz geçmek istemiyorum.. Çünkü ben bir Metal Slug hayranıyım.. Bi el atın bu konuyaaaa.. kim sitemez ki bence yazını editle yanlış anlaşılıyo... ndn dicem gene bi kısır döngü başlıcak