Şimdi Ara

Free Cam ile Oynayamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

haha siz ciddimisiniz oyun oynamaya lol'le mi başladınız. free cam olmadan strateji oyunu mu oynanir. 8 aydır oynuyorum kamerayı 1 defa kitlemedim. free camsiz ancak midte oynanir başka lane'de oynayamassın ki middte bile dez avantaj

LoL Strateji oyunu değil, önce bunu öğrenerek başlasınlar bence. Ayrıca space tuşu yapılmış kamerayı basınca kitlesin diye. Free yapıp öyle oynasın beceremeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

quote:

haha siz ciddimisiniz oyun oynamaya lol'le mi başladınız. free cam olmadan strateji oyunu mu oynanir. 8 aydır oynuyorum kamerayı 1 defa kitlemedim. free camsiz ancak midte oynanir başka lane'de oynayamassın ki middte bile dez avantaj

LoL Strateji oyunu değil, önce bunu öğrenerek başlasınlar bence. Ayrıca space tuşu yapılmış kamerayı basınca kitlesin diye. Free yapıp öyle oynasın beceremeyen.

lol ve türevlerinin hepsi rtsden türemiştir ve strateji oyunlarıdır bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma

Edit:ARTS diye geçer yani action real time strategy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 13 Ağustos 2013; 3:55:38 >

• Ben kamerayı kilitlersem imkanı yok oynayamam nasıl oynuyorsunuz öyle? Taaa stronghold crusader dan beri serbest kamera ile oynarım bu tarz oyunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

Orijinalden alıntı: I love her

quote:

lol ve türevlerinin hepsi rtsden türemiştir ve strateji oyunlarıdır bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma

Ne kadar cahil insanlar var ya, gerçekten yazık. Ben bir şey bildiğimi iddia ettiğim için lafımın arkadasında duruyorum da bu oyun StarCraft değil dostum, oynadığın oyunu öğren önce. Moba diye bir kategori var Dota, HoN, LoL gibi oyunların olduğu.

Yani direk bir kategori bu Moba senin bahsettiğin RTS gibi.http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplayer_online_battle_arena Buyur bu da Moba hakkında bilgi, biraz bir şeyler öğrenirsin umarım.

Ayrıca bir de RTS hakkında bilgi sahibi edeyim senihttps://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_strategy Sarcasm yapıyorum gibi olacak şimdi de fakat senin ingilizcen olduğunu da sanmıyorum en iyisi git türkçe kaynaklardan araştır -Artık ne kadar anlayabilirsen onları da-.

Bu arada yazdıklarımı adam gibi okuyup Moba ve RTS hakkında bilgi sahibi olan biri bu mesajdan sonra hala LoL'ün RTS falan olduğunu savunmaz. Hiç bir Moba oyununu da RTS veya Strategy kategorileri içinde göremezsin!

Bir şeyi öğrenmeden laf etmeszin artık umarım.

Edit: Bu da LoL hakkında ufak bir bilgi "This was followed by Riot Games' League of Legends released in October 2009.[7][8] Riot Games attempted to break away from the genre being known as "Dota" by coining its own marketing term, "Multiplayer Online Battle Arena" (MOBA)." Kolay gelsin, iyi geceler sana. Ayrıca kafan güzelmiş güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I love her -- 13 Ağustos 2013; 4:15:03 >

• Değiştirme tuşum space de. Lazım olunca basıp freecam yapıyorum. Zorlandığım anda basıp yeniden lock. Birine odaklanmaktansa ikisini de kullanıyorum daha da faydalı

• I love her kullanıcısına yanıt
    moba oyunları strateji oyunudur özünde sınıf olarak sonuçta minor karakter yönlendirmesi yer tutma ve haritanın belli alanlarını kontrol etmeye dayalıdır. doğuş olarak strateji oyunundan doğmuştur. bu oyun quake değil sonuçta bence sende oyun oynamaya moba türünden başlamıssın. sonuçta minor karakter yönlendirmesine dayalı olan bir strateji oyunudur. Bu oyunun özü rpg özelliklerini taşısada yapay zekanın yönettiği birimler vardır. Bunları her ne kadar yönetemesende iteleme ve minion yardımıyla birim ve bina hasarı durumu oluyor. Hiçbir şekilde strateji diyemessin dediğin oyunda yüksek ihtimal bol bol feedliyorsun milleti moba'nın yeni bir tür olmadığını söylemiyoruz evet öyle fakat içinde saf strateji ve rpg öğeleri barındıran pvp oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 13 Ağustos 2013; 10:50:42 >

• Ben de alışamadım, tercih meselesi memnunum

• Freecam e al öyle oynamaya alış.Kontrol ü kaybedince de space e bas geri geliyor.
  • Ben ilk başladığımda 30 level olana kadar sabit kamera oynamıştım. Sonradan serbest kamera oynamaya başladım, alışırsın ben sıkıntı çekmedim
  • Eğer 30 lvl olduğun halde hala alışamadıysan sıkıntı olur. Bende ilk başladığımda oynayamıyordum hatta mor bölgede kamera açısı neden şampiyonu ortalamıyor diyordum sonra alıştım. şimdi sabit oynamak zor geliyor.
  • Alıştıktan sonra kitli kamera neymiş laee diyeceğin için alışmana bak derim.
  • alışırsın hocam ben mesala kitli kamerada oynayamıyordum caitlyn vardı adam kaçarken ultiyi atamıyorsun kitli olmadığında kamera çok rahat f1 yapıp kendime getiriyorum hiç sorun yok aksine daha rahat biraz yorucu olmasına karşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy r0verr -- 13 Ağustos 2013; 11:09:29 >
  • Bende freecam olmadan oynayamıyorum.
  • Strateji oyunları oynadım elbet ama tutup da LoL ile Empire Earth'ı karşılaştıramayız. ve tavsiyeleriniz için saolun FreeCamda oyun atcam şimdi
  • Avantajlı yönlerinden bir kaç kez yararlandıktan sonra hoşuna gidiyor.Zorla alışıyorsun :D Çok zorlanırsan bozma boş ver.
  • Demin oynayayım dedim karakterin ortada olmasına çok alışmışım Biraz zorlanarak Bottom Base Top Lane oynadım ve avantajlarını buldum ama Top Base'deyken daha çok işe yarıyor
  • Freecam yapamiyorum global ulti falan kullanacaksam kiliti kaldiriyorum sorun olmuyor pek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lolden önce dota oynamıştım ve kamera kilitlemenin çok saçma olduğunu düşünmüştüm ilk girdiğimde.
  • İleride çok kötü olur özellikle jungle ve skillshot hero oynadığında.Jungle oynarken diğer lanelere nasıl bakacaksın adamın ne kadar hp si var diye ? Veya nidalee jayce ezreal vb. oynarken çok zor olur.Tavsiyem free cam. oyna.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.