Şimdi Ara

Frappe nasil yapilir?(Soguk Kahve)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birseferinde biryere gitmistim,ve adam bana Frappe diye bir kahve vermisti.
    Ve yazin idi.Buz gibi kahve idi.Cok manyak bir tadi vardi.
    Bende aradim biryerleri ve kahveyi buldum.Yunanistan dan geliyor herhalde.
    Ve kutunun üzerindekilerin ben anlamiyorum.Yani nasil yapildigini bilmiyorum.
    Aranizda bunu nasil yapildigini bilen varmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

Aranizda bunu nasil yapildigini bilen varmi?

Peki ben de sana soruyorum. Buraya yazmadan önce google'da aratmak hiç aklına gelmedi mi?
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=frappe+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r&btnG=Google%27da+Ara&meta=

• Ya kardesim,bilmiyorsaniz yorum yapmayin ya.
    Ne hemen gocunuyorsunuz.Bilen varsa yazar,bilen yoksa,asagilara dogru gider,bu kadar basit.
  • Kardeş ben bilip bilmediğimi söylemedim. Bildiğim tek şey frappe tarifinin google'da yazılı olduğu senin de bir zahmet edip ordan aratmamış olman. Aklına gelmemiş de olabilir bilemiyorum...
  • Bir bardak soğuk süt üstüne 2 kaşık nescafe katılır hemen akabinde 2 kaşık ta şeker atılır. bunlar bir çırpıda karıştırılır(Bu işlemi eğer varsa Shaker da yap). sonra dondurma koyarsınız ve bunu da Azcık çalkala biraz (bu İşlem için uygun olan Max dondurma ama çok değil dondurma sütten ayrı kalsın). buzları da atınız şık bir bardağa ve afiyetle içiniz...
    Sana bi borcum vardı Ödeyeyim dedim bi barmen olarak görevimi ifa ettim...
    Only Summer in FEthiye...
    İyi günüme denk geldin bilesin haaa...
    Afiyet olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game Over -- 26 Şubat 2005, 15:03:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Bir bardak soğuk süt üstüne 2 kaşık nescafe katılır hemen akabinde 2 kaşık ta şeker atılır. bunlar bir çırpıda karıştırılır(Bu işlemi eğer varsa Shaker da yap). sonra dondurma koyarsınız ve bunu da Azcık çalkala biraz (bu İşlem için uygun olan Max dondurma ama çok değil dondurma sütten ayrı kalsın). buzları da atınız şık bir bardağa ve afiyetle içiniz...
    Afiyet olsun...

hey ben de fethiyeliy,m b, yaz tatilinde bi otelde barmenlik yapmıştım nerelerde calıştın

• Sagolasin Game Over.birazden denerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    market kadayif nasil yapilir acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Game over barmen değil bar-mate
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Game over barmen değil bar-mate

Hadi be HACIKABAK...

quote:

Orjinalden alıntı: 5kaza

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

Bir bardak soğuk süt üstüne 2 kaşık nescafe katılır hemen akabinde 2 kaşık ta şeker atılır. bunlar bir çırpıda karıştırılır(Bu işlemi eğer varsa Shaker da yap). sonra dondurma koyarsınız ve bunu da Azcık çalkala biraz (bu İşlem için uygun olan Max dondurma ama çok değil dondurma sütten ayrı kalsın). buzları da atınız şık bir bardağa ve afiyetle içiniz...
    Afiyet olsun...

hey ben de fethiyeliy,m b, yaz tatilinde bi otelde barmenlik yapmıştım nerelerde calıştın

ÇAlıştığım otel ovacıkta SUN VİLLA's VE aynı Şahsa ait bağcı otel var...
    sende çok büyük ihtimal destinada çalışmısındır :D...

• 1. tarif:hazır gold kahve+şeker+yağlı süt+buz çalkalanır.
    2. tarif:hazır klasik kahve+çikolatalı dondurma+buz+süt blender'de muamele edilir. ben içine yarım kapak muz likörüde atıyorum iyi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.