Şimdi Ara

Fransızlar Bizi İstemiyor Turnuvada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fransızlar Bizi İstemiyor Turnuvada

• Normal saygı duruşunda o terbiyesizliği yapmayacaktık
  • Afrikalılar da onları istemiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once ulkelerinden pkk yuvalarını temizlesinler sonra saygı beklesinler

• Sen yıllarca pkk ya destek var, terör gelsin seni vursun sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 tane kendini bilmez, üzerinde durmaya değmez.
  • bunlar pkk'nın ele başlarını korumayı onları mecliste konuşturtmayı biliyolar kaç tane gencimiz gitti bu pkk yüzünden aynı şekilde belçikada teröristleri saklıyor bize vermiyor beni hiç ilgilendirmiyor haa ölen insanlara üzüldüm çünkü masumdular ama saldırımı yapmışlar benim umrumda değil

bu arada bizi diğer milletlere benzetmesinler eğerki yazın fransada allah vere bi türk bayrağı bi atatürk bayrağı yakılmaya kalkışılırsa oooo diyorum çekeceğiniz var öyle not welcomela olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada bunu yapan psg taraftarıymış ulan kulübünüzün sahibi katarlı neyin kafasını yaşıyolar anlamadım
  • yanlarında balon patlatın hepsi kaçar.
  • Bazıları kendi halkına kızıyor trol,mantıksız diye bu yabancılar bizden beter

• Fransızlar tavuk gibi millettir. Yaşadım ben oralarda bilirim. Bakmayın böyle durduklarına. Hiçbirinde gram cesaret falan yoktur. Yukardaki arkadaş bu tipler için PSG taraftarı demiş ki zaten Paris'te saf Fransız %10 falan anca vardır. Geri kalanı Cezayirli - Faslı - Tunuslu falan sömürge Fransızlar yaşar. En tehlikeli insanlar Fransa'da Nantes'da yaşar. Buranın Şanlıurfası gibi bir şey. Aşiret gibi örgütler var her yerde. Ora sıkıntı.

• Katılmasınlar o zaman turnuvaya.
  • 1- fransızlar bu fotodaki 15-20 kişiden mi ibaret
    2- farzedelim ki tüm fransa bizi istemiyor, ne olur?
    3- arasında problem olan her ülke başlasın birbirini istememeye o zaman
    4- bizi istemiyorlar derken 'fans' dediğine göre taraftarlardan bahsediyor, yani Türk Milli Takımından bahsetmiyor
  • Genel olarak Tüm Fransa hükümetinden ve bazı harbi Fransız olanlardan iğreniyorum. fransa sömürge topluluğudur az kaldı 10-15 sene sonra siyahi insanların kontrolü altına geçecekler, Ermenistana ve PKK ya desteği zaten aşikar azılı düşmanlarımızın başında Fransa geliyor ayrıca Müslümanlığın yine ilk 3 düşmanları arasında yer alır. Gelelim futbola. İnşallah aynı grupta yer alır gruptan çıkamamalarını sağlarız.

• Yapanlar Arap takımını tutan Psgli taraftarmış.

Yazın başarılı olursak bizde bir gönderme yapabiliriz.

• Bu Fransızlar gerçekten kendi olaylarına Fransız. Yıllarca Cezayir'den başlayıp Afrika'nın çoğu ülkesine soykırım yaparak sömürge haline getirip, tüm terör örgütlerine maddi ve manevi yönden tüm desteklerini verip medyalar önünde görüşmeler yaptıktan sonra terörizmin hedefinde olmalarına neden şaşırıyorlar.

Bugün yediğin hurmalar, gün gelir kıçını tırmalar Fransa. Türk Atasözü
  • Gel de şunları seyircilerinin önünde yenme şimdi

• Fransadaki milyonlarca turk yasarken bos bir talep.

• Onlar kendini düşünsün.
  • Ayy kıyamam gitmeyi verelim. Yerimize Hollanda gitsin,Hollande'yle takılırlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.