Şimdi Ara

Fransızca kitap hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransızca öğrenmek istiyorum. A1 seviyesinden başlayarak kurs dışında anlayabileceğim kitap arıyorum. Dil bilgisini detaylı olarak anlatabilecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arıyorum ama basitleştieilmiş sade anlatımlı bir kitap bulamadım. Fono falan var bir tek

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bende arıyorum ama basitleştieilmiş sade anlatımlı bir kitap bulamadım. Fono falan var bir tek

Diğer kitapları incelediniz mi?

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Hocam Hasan Özduman’ın bir kitabı vardı o hoşuma gitmişti ama bir türlü içime sinmiyor. İsmekin kursuna gidiyorum orada Taxi diye bir seri kullanıyoruz. Kitap iyi ama türkçe açıklaması olmadığı için hocasız bir işe yaramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Hocam Hasan Özduman’ın bir kitabı vardı o hoşuma gitmişti ama bir türlü içime sinmiyor. İsmekin kursuna gidiyorum orada Taxi diye bir seri kullanıyoruz. Kitap iyi ama türkçe açıklaması olmadığı için hocasız bir işe yaramıyor

www.ferhatyildizdilkitaplari.com
    İKİ AYDA YABANCI DİL ÖĞRENİN
    https://www.ferhatyildizdilkitaplari.com

Böyle bir kendi anlatışıyla dil bilimci var dikkatimi çekti. Kendi teknik metotlarıyla öğretmeye çalışıyor. En yakin zamanda ücretsiz kitaplarını deneyeceğim.

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz kitabı inceledim hocam hem çok abartıldığı gibi gözükmüyor hem de tam hali inanılmaz pahalı.

• İngilizce anlatımlı kitaplar mevcut. Ben İngilizce anlatan kitaplardan birini çalışıyorum. Şimdi sayılara geçtim (4. bölüm).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALMANCA HİKAYE KİTABI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grammaire Progressive Du Francais :Debutant
    Grammaire Progressive Du Francais :Intermediaire
    Grammaire Progressive Du Français :Avancé
    Grammaire Progressive Du Francais :Perfectionnement

Konular seviye seviye anlatılıyor.Anlatım dili Fransızca.Grammar in Use tarzında bir kitap serisi.
  • Yusuf Polat'ın kitabı. Çok ayrıntılı. İstemediğin kadar inceliğini öğrenebilrsin.
  • rat.planet hocamın dediği kitaplardan baslayın kesinlikle onların ıngilizcesi de var kursta onları kulanıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.