Şimdi Ara

Fransız Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar amelie ve leon dışında önerceğiniz fransız filmleri var mı? malesef kafamda belli bir film konusu yok.sadece çok sevdiğim 2-3 filmin fransız yapımı olduğunu farkettim o yüzden daha başka filmlere akiyim diyorum.eskiden digiturke üyeyken festival kanalı vardı orda da baya güzel filmler çıkıyordu genelde avrupa filmleriydi.neyse siz kafanıza göre önerin bir şeyler sonra ben zaten konusuna falan bakarım ona göre izlerim.bu arada audrey totau (%1000 yanlış yazdım) yu baya severim ama tüm filmerlini izledim onun filmlerinden beğendiğiniz güzel bişey varsa yazarsınız.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 24 Ağustos 2012; 7:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

merhaba arkadaşlar amelie ve leon dışında önerceğiniz fransız filmleri var mı? malesef kafamda belli bir film konusu yok.sadece çok sevdiğim 2-3 filmin fransız yapımı olduğunu farkettim o yüzden daha başka filmlere akiyim diyorum.eskiden digiturke üyeyken festival kanalı vardı orda da baya güzel filmler çıkıyordu genelde avrupa filmleriydi.neyse siz kafanıza göre önerin bir şeyler sonra ben zaten konusuna falan bakarım ona göre izlerim.bu arada audrey totau (%1000 yanlış yazdım) yu baya severim ama tüm filmerlini izledim onun filmlerinden beğendiğiniz güzel bişey varsa yazarsınız.şimdiden teşekkürler

Hayatımda -bahsettiklerin dışında- Fransızlar kadar sıkıcı film yapan başka bir millet görmedim.

• hadi ya benimde izlediklerim bunlara ek olarak the concert'dı.evet arkadaşlar başka fikri olanda yazsın lütfen gidipte deneyerek saçma sapan bi film izlemek istemiyorum -zaten şu sıralar hiç izlemiyorum film-.
  • ...çok var ilk aklıma gelen ''http://www.imdb.com/title/tt1029234/''
  • Benim aklıma gelen taxi serisi.
  • Love me if you dare
    Priceless
    La Mome
    filmlerini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Hepsi de mükemmeldir.

• Cache

Fransız Filmleri

10/10

10/10

8/10

7/10

8/10

7,5/10

7/10

7/10

6/10

9/10

8/10

7/10

8/10

7/10

8/10

6/10

7/10

7/10

• Eski film severim derseniz de şunları önerebilirim;

Ekleme: Hollanda-Fransa ortak yapımı harika bir gerilim filmidir, herkes izlemeli;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meursault. -- 24 Ağustos 2012; 14:38:11 >

• @Dönüşüm

incendies kanada yapımı bir film.kanada ingilizce ve fransıca konuşulur...filmi yapanlarsa fransızca konuşanlardan...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 24 Ağustos 2012; 17:18:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

@Dönüşüm

incendies kanada yapımı bir film.kanada ingilizce ve fransıca konuşulur...filmi yapanlarsa fransızca konuşanlardan...

Fransa-Kanada ortak yapımı bir film.
  • oo beyler süpersiniz bukadar öneri gelceğini hiç beklemiyordum.üstteki filmlerden birinde melanie laurent'i gördüm onuda çok severim neyse ben filmleri tek tek araştırıp liste falan yapiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 25 Ağustos 2012; 5:45:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.