Şimdi Ara

Fransa'dan YPG'ye topçu desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerel kaynaklara göre, YPG/PKK'ya destek veren Fransız askerleri, Deyrizor ilinin Irak sınırındaki Baguz köyünün kuzeyine altı topçu bataryası kurarak atışlar yaptı. Saha operasyonlarında YPG/PKK ile çalışan Fransız askerleri, son dönemde terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki Menbic, Haseke, Ayn İsa ve Rakka'daki varlığını artırıyor.

Allah bildiği gibi yapsın.
    https://www.cnnturk.com/dunya/fransadan-ypgye-topcu-destegi

Fransa'dan YPG'ye topçu desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 19 Mayıs 2018; 20:26:1 >

• Direkt Fransız ordusuna ait askerler mi yoksa paralı askerler mi acaba ? Natoya bağlı birlik sanırım yanılıyorsam düzeltin. Geçenlerde sanırım Putin tüm yabancı orduların askerlerin Suriye'den çıkmasını istemişti.

Bu itler ise tasmalarını tuttuğu dağ farelerine her türlü desteği vermeye devam ediyor.
  • içimizdeki hirsizlari temizledikten sonra sira fransayada gelecek elbet..Mitinglerde lanet ile sorun çözülmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı ve içeriği tamamen CNNTÜRK ten aldım. Habere dokunmadan paylaştım. Nato mu bilemiyorum.
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Ucuz siyaset
  • uzun'nun kankası macron değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

uzun'nun kankası macron değil mi
    Fransa’yı protesto edeceksek hemen 10 tane airbus alır bizimkiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamaninda haburdan davul zurna ile eslik edip gecirmeseydin isidle birbirlerini yiyerek bitireceklerdi.

ama muhtesem dis politika izin vermedi.

simdi istedigin kadar itiraz et, teror orgutu ise sen niye sinirlarini kullanmasina izin verdin diyerek kendilerini savunacaklar.
  • bi ou pi adım adım ilerliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 30 Mayıs 2021; 21:25:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.