Şimdi Ara

frankie seramik ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,3 yıl önce aldığım frankie seramik ocağın gözleri ve düğmeleri,bu süre içinde tam 5 kez arıza çıkardı.her seferinde 1-2 gözü kullanılamaz duuma geldi.servis çağırıp yaptırdığımda,bir müddet sonra diğerleri arıza çıkardı.yani 4 gözlü ocağın dördünden de aynı anda hiç bir zaman faydalanamadık.kullanım hatası diyorlar ama ocak bu illa ki bir şeyler taşıyor.yada birşeyler dökülüyor.ayrıca döküm ayakları ve ayna dedikleri kısımlarda çabuk deforme oldu.son servis geldiğinde komple hepsinin yenilenebileceğini söyledi ama epey bir maliyet çıkarttı.şimdi sizden ricam yeni bir ocak mı alsam, yada yaptırsam mı,karar veremedim.benim fikrim değiştirmekten yana ama hangi marka önerirsiniz,birkez daha frankie almak istemiyorum.

öncelikle yine siyah seramik mi alacaksınız. bu aşamada aslen ben size indüksiyon lu ocak öneririm. olaki taşma sorunlarını yaşasanız bile taşma emniyeti de bu tür ocakların. Siemens indüksiyonlu ocaklardan beğendiğiniz herhangi birini alabilirsiniz. ne kadar detay o kadar fiyatı olacaktır ürünüz. bence indüksiyonlu ocağı cidden düşünüz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.