Rijkaard'ın Futbol kariyerinin en çok tartışılan anlarından biri Batı Almanya'lı forvet Rudi Völler'le 1990 FIFA Dünya Kupası'nda yaşadıkları oldu. Zaten geçmişten beri sert ve kırıcı geçen Almanya - Hollanda maçlarının sertliğin en yoğun yaşandığı maçlardan biri olan Dünya Kupası mücadelesinde, Völler'e tükürmüş ve bu olaydan dolayı lakabı Lama olmuştur.Ayrıca bu maçta hareketi Rijkaard yapmasına karşın kırmızı kart gören oyuncu Völler olmuştur.
Lugano'ya çirkef diyenler buna Helal olsun der şimdi.
İşte Futbol Böyle Tuhaf bir oyun.
Bunu örnek olsun diye verdim,Tekil algılamayın,genel olarak Taraftarlık Olgusundan bahsediyorum. Bu X takımı için olur,Y Takımı için olur farketmez,Fenerbahçe Veyahut Beşiktaş için de aynı olay geçerli.
çok manidar bi konu olmuş, birazdan birileri kokain ile ilgili haberleri buraya koyarsa kimse kızmasın..
Ben Galatasaraylıyım ama bu haraketi savunamam ama futbolda böyle şeyler var insan sonuçta sinirlenmiştir tükürmüştür..Büyütülecek bişey değil...Luganonun ki de büyütülecek bişey değil adam delikanlı maçtan sonra kıvırmadı ben vurdum sinirlerime hakim olamadım özür dilerim dedi...Ama mesela Volkan'ın delikanlılıkla alakası yok kendini bi b.k sanıyor..Futbolcu olsam ağzını burnunu dağıtırdım o volkanın Ayrıca Lugano çirkefse bizim Bülent ondan daha çirkefti..Emre aşığında çirkeflikleri var...Emre B.nunda çirkefliği var..Naapalım yani her zaman olucak bunlar...
Konu yanlış anlaşılmış ben herhangi bir manidarlık kastetmedim Rijkaardı çok seviyorum vede Galatasaraylıyım zaten. 1970 nere 2009 nere her oyuncu bu tür şeyler yapabilir maç esnasında ki çokda abartıya kaçmamış lugano gibi değil bu olay farklı tabikide.. Sadece kariyerindeki bu olayı paylaşmak istedim zaten aradan 39 yıl geçmiş
quote:
Orjinalden alıntı: mascherano*
Konu yanlış anlaşılmış ben herhangi bir manidarlık kastetmedim Rijkaardı çok seviyorum vede Galatasaraylıyım zaten. 1970 nere 2009 nere her oyuncu bu tür şeyler yapabilir maç esnasında ki çokda abartıya kaçmamış lugano gibi değil bu olay farklı tabikide.. Sadece kariyerindeki bu olayı paylaşmak istedim zaten aradan 39 yıl geçmiş
6-7 yaşındaki her çocuk tükürür diyon yane.
Şaka bir yana tabii ki kimsenin o tür hareketleri Rijkaard da yapsa tasvip etmesi mümkün değil.