Bildirim
Framework hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorundan müzdaripiz kardeşim
ekran kartımız yetmıyor büyük ihtimall :( _____________________________ -
ne alaksı var kardeşim battlefield oynuyorum en yüksekte ona yetiyor ekran kartı fifaya mı yetmiyecek bu hata ayrıca framework hatası ekran kartı ile alakası yok _____________________________ -
Belgelerim içinde FIFA 15 Demo adlı bir klasör aç oraya bulabilirsen eski fifa 14 fifasetup dosyanı at _____________________________
Galatasaray 2022-2023
#1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro IcardiOkan Buruk
-
yaptım olmadı _____________________________ -
Anladığım kadarıyla framework hatası alanların pc leri core2 quad işlemciden düşük, ekran kartları ise ati ekran kartları için 5770, nvidia için 650 den düşük ayrıca 4 gb ram ve işletim sistemi 64 bit istiyor. _____________________________ -
Up 

_____________________________ -
Dil seçtikten sonra oyundan atma sorunu yaşayanlar varsa eğer isminde Türkçe karakter içermeyen yeni bir Windows kullanıcısı açarsalar oyuna girebilirler. Net framework hatası için:
C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 15 DEMO\__Installer\directx11\redist dizinine giriyoruz.
D3D11Install uygulamasına sağ tıklıyoruz ve özellikler diyoruz. Uyumluluk bölümünden Bu programı yönetici olarak çalıştır yazısına tik attıktan sonra uygula deyip kapatıyoruz.
Daha sonra NVIDIA Denetim Masasını açıyoruz.
3D Ayarlarına yönetilmesi sekmesine tıklıyoruz. Ekle butonuna tıklayıp FIFA15'i seçiyoruz.
Grafik işlemciyi seçin bölümünden Yüksek Programlı NVIDIA İşlemcisini seçiyoruz ve uygula diyoruz._____________________________ -
kardeş fifa 15 i seçtikten sonra grafik işlemciyi seçin bölümü yok onu nasıl yapabiliriz _____________________________ -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_97058070/tm.htm][color=