Şimdi Ara

FRAKSİYONEL LAZER (SİVİLCE İZİ TEDAVİSİ İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konumuz bu. Pek vaktim olmadığı için araştırsam da iletişime geçemedim. Tedavi olan ya da bilgi sahibi olan varsa paylaşsın herkes bilsin. Önerebileceğiniz yerler varsa paylaşın. Seans ücretleri nedir? Önerilir mi? gibi biçok soru var bu konuyla ilgili. Yardımcı olursanız seviniriim.

• tretin Denenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

tretin Denenmiştir.

Biraz açıklar mısın? Ben roaccutane tedavisi gördüm mesela. Şu an sivilcem yok ama izleri mevcut. İz tedavisinde mi kullanılır?
  • Bende de 2-3tane iz kaldi sivilceleri patlatinca oldu nasil silinir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdi U.

Evet beyler konumuz bu. Pek vaktim olmadığı için araştırsam da iletişime geçemedim. Tedavi olan ya da bilgi sahibi olan varsa paylaşsın herkes bilsin. Önerebileceğiniz yerler varsa paylaşın. Seans ücretleri nedir? Önerilir mi? gibi biçok soru var bu konuyla ilgili. Yardımcı olursanız seviniriim.

dostum bir yüzünün ss ini alırsan yakından yorum yapabilirim. yani gözünü saçını kapa. yüzün (cildin gözüksün yeter)

doktor falan değilim aynı uzun zamandır sivilce tedavisi görüyorum bayağı bir araşıtrdım bu konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaHVeReNGi

quote:

Evet beyler konumuz bu. Pek vaktim olmadığı için araştırsam da iletişime geçemedim. Tedavi olan ya da bilgi sahibi olan varsa paylaşsın herkes bilsin. Önerebileceğiniz yerler varsa paylaşın. Seans ücretleri nedir? Önerilir mi? gibi biçok soru var bu konuyla ilgili. Yardımcı olursanız seviniriim.

dostum bir yüzünün ss ini alırsan yakından yorum yapabilirim. yani gözünü saçını kapa. yüzün (cildin gözüksün yeter)

doktor falan değilim aynı uzun zamandır sivilce tedavisi görüyorum bayağı bir araşıtrdım bu konuları.

şu an yapamam da yarın ekleyebilirim bunu ;)

• ok sadece sivilce izin mi var hale sivilce var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Lazer ameliyatı
    2 ay önce açıldı
    Lazer göz ameliyatı olanlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

tretin Denenmiştir.

Biraz açıklar mısın? Ben roaccutane tedavisi gördüm mesela. Şu an sivilcem yok ama izleri mevcut. İz tedavisinde mi kullanılır?

Bende aralıklarla 2 Yıldır çekiyorum sivilceyi. Yaklaşık 4 Ay cleocin t kullandım.Şu an sivilce yok ama alın kenarlarında az biraz iz kalmıştı. Bu ayın ilk haftasından beri tretin kullanıyorum. Cildin kabuğunu değiştiriyor. Şuan alın kenarlaırnda iz kalmadı. Sadece yanaklarda var. Şekil bozukluğu olmasın diye doktorun tavsiyesiyle aralıktan itibarende yanaklarımda kullanacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.