Şimdi Ara

Fragment Of Rage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu item ne işe yarar? DTC'den bol miktarda düşürüyorum 800 tane kadar var.

• 800 tane fragment
  • normal fragment değil kırdırılmıyor dtc den düşüyor.Kullanılmayan bir görev itemiymiş sanırım. işe yaramaz ama tam da emin değilim o yüzden çöp atma direk xd
  • görevi itemi ama şuan aktif olan görevlerden biri degil bankada dursun ilerde belki para edecek bi görevde kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

800 tane fragment

İlk düşürdüğümde bende DTC'de ne gezer fragment diye şaşırmıştım.Ama saçma bir itemmiş
  • İlerde açılacak bir görevde kullanılacak büyük ihtimal yada hiç kullanılmayacak.Seri bir şekilde çıkıyor bu yüzden görev açılsa bile çok büyük paradan satamazsın ama genede uğraşmak istemeyip alanlar olur 100 - 200 k dan gitse para paradır dursun kenarda senden ekmek istemez su istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wildgang

normal fragment değil kırdırılmıyor dtc den düşüyor.Kullanılmayan bir görev itemiymiş sanırım. işe yaramaz ama tam da emin değilim o yüzden çöp atma direk xd

Hocam yanlış anlaşılmasın.DTC'yi bunlar için kesmiyorum.Para kasarken düşüyordu merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DTC de nasıl para kasıyorsunuz?
    Leveliniz falan nedir?
    Günlük ne kadar kasılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

DTC de nasıl para kasıyorsunuz?
    Leveliniz falan nedir?

+1903
  • quote:

Leveliniz falan nedir?

DTC'den pre.liysen 3-5k coin geliyor. Bazen x2 geliyor buda 6-10 k ya tekabül ediyor, saat başına 1 tane de Raptor düşürüyorsun. 2 tane +70 archery 1 adet oto loot yüklü pet ve 1 tane oto kutusu - oto atağı olan koxpla günde serverına göre 2-3 gb kasıyorsun. Tabi 7/24 online olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

quote:

Leveliniz falan nedir?

DTC'den pre.liysen 3-5k coin geliyor. Bazen x2 geliyor buda 6-10 k ya tekabül ediyor, saat başına 1 tane de Raptor düşürüyorsun. 2 tane +70 archery 1 adet oto loot yüklü pet ve 1 tane oto kutusu - oto atağı olan koxpla günde serverına göre 2-3 gb kasıyorsun. Tabi 7/24 online olman lazım.

Teşekkür ederim :)
    Beni aşarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

quote:

Leveliniz falan nedir?

vay raptor çıkıyo he iyimiş valla
  • Kosperlar için ideal slot olan, DTC'nin droplarını ben bir oyun yöneticisi olsam kapatırdım.

Hoş ben bu oyunun yöneticisi, CEO'su hedesi hödösü olsam, ilk baş player memnuniyetini düşünürüm. Bi HF kadar olamadın be k2
  • raptorun çıkması için en az 2-3 saat beklemek lazım
  • Günde 15-20 saat online olarak 75 milyon'a yakın kasıyorum tek charla.

Bronze Pre. | 80 level | pet'te oto kutu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.