Şimdi Ara

Fragman yapmayı bilenler bi bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kurgu dersi final sınavı için hoca IMDB 'de olan herhangi bir filmin fragmanını yapmamızı söyledi. Fakat nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok. Belki konuyla alakasız bir yere konuyu açtım fakat en uygun burası diye düşündüm. Yardımcı olun lütfen. Teşekkürler..

• Ben amatör olarak uğraşıyorum. Elimde bitmiş bir çalışma yok ama arada açıp uğraşıyorum, tecrübeli olmadığım için istediğim şeyleri yapamadığımda pes ediyorum, 2 hafta sonra tekrar uğraşmaya devam. Ben adobe premiere kullanıyorum. Bence bol bol fragman izle adamların ne tarz sahneler koyduğuna, olaylardan ne kadar bahsettiğine falan dikkat et ve yapacağın filmin orjinal fragmanına bak ondan farklı birşeyler çıkartmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 11 Mayıs 2015; 13:16:44 >
  • Sen yazınca gaza geldim bu gece bitirdim fragmanı. ilk çalışmam, yapmak isteyip de beceremediğim çok şey oldu, hatta çoğunu yapıp bir yeri ayarlayamadığım için kurguyu tamamen değiştirdiğim de oldu ama yavaş yavaş öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 12 Mayıs 2015; 5:29:18 >
  • Dostum sınavlara çalışmak yüzünden yeni görüyorum paylaşımını. Fakat link ölmüş. Sanırım sildin. Göremedim yani. Adobe iyidir ama hoca bize Edius üzerinden eğitim veriyor. Onun sebebi ise canlı yayınlarda bir çok videonun uzantısını destekliyor olması. Tekrardan yüklersen sevinirim. Bu arada , video indirme programı tavsiye edebilir misin? Filmleri indirip başlamam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnaL_

Dostum sınavlara çalışmak yüzünden yeni görüyorum paylaşımını. Fakat link ölmüş. Sanırım sildin. Göremedim yani. Adobe iyidir ama hoca bize Edius üzerinden eğitim veriyor. Onun sebebi ise canlı yayınlarda bir çok videonun uzantısını destekliyor olması. Tekrardan yüklersen sevinirim. Bu arada , video indirme programı tavsiye edebilir misin? Filmleri indirip başlamam lazım..

Ben torrent kullanıyorum film indirmek için.

Yaptığım fragman da imzamda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fragman yapan adamlar deli para kazaniyor diyorlar asli varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj ve müzik konusuna hiç girme destek al. Şimdi nasıl olacağını sen tasarla müzikleri arkadaşın varsa uğraşan o seçsin montajda zor olmayacak çünkü film zaten çekilmiş. Bazı seslendirmelere ihtiyaç duyacaksın sesi etkileyici olan bir adam lazım. Yani 3 kişi min.
    1) montaj
    2) Müzik
    3) Seslendirmen
    4)Sıra- Kurgu-Plan

Esasında basit 2 dakikalık bir şey yane :)
    Sana tavsiye bir film şeç hareketli olsun fragmanı daha kolay olur. Birkaç fragmanı izle o filme onu uyarla sonra bu en basiti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.