Şimdi Ara

Fragla Multigaming Clan (TR-EU Server)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fragla Multigaming Clan (TR-EU Server)

Selam arkadaşlar, Fragla clanını zamanında counter strike veya call of duty den bilenleriniz olabilir.Clan uzun süredir inaktifdi ve şuan tekrar aktifleştirme çalışmaları içerisindeyim.Clanın hem Tr hem de EU da kadrosu oluşturulacaktır.Clana alınacak üyelerin bazı şartları önceden kabul etmesi ve gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Clanın vereceği Destekler

-Özel Teamspeak Server
    -Websitesi desteği
    -Turnuvalara kayıt ettirme ve haberdar etme (Turnuvalar genelde ESL turnuvalarıdır, ödülleri 100-300 Euro arasında haftalık değişmektedir, kazanılması takdirinde turnuva ödüllerinin büyük bir kısmı oyunculara dağıtılacak, bir kısmı yurtiçi-yurtdışı LAN turnuvalara para biriktirmek amacıyla ortak bir hesapta tutulacaktır)

Nitelikler
    -Elmas 1 ve üstü olmak
    -Aktif bir şekilde online olmak.
    -18 Yaşın üzeri omak.
    -Yeterli bir sisteme sahip olmak (Min 60 Fps), pingi genelde 100 ve altı olması.
    -Mikrofonlu bir kulaklığa sahip olmak.
    -Pc açık olduğu sürece teamspeak de online bulunmak.

Şartlar
    -LoL hesabına 1300 İp veya rp karşılığında Fragla | Tagı eklemek.
    -Takım içi küfür ve benzeri olumsuz davranışlar sergilememek.
    -Yapılan tüm idmanlara önemli şeyler dışında katılım sağlamak. (Talimler takım oyuncularının her birinin uygun olduğu zaman aralıklarında yapılacaktır ve takım üyeleri online olduğu sürece sadece takım arkadaşlarıyla oynamak zorundadır)

Başvuruları p.m yoluyla veya site üzerinden yapabilirsiniz.Şuan her lane için oyuncu alımı yapılmaktadır.

Fragla Multigaming Clan

NOT: TR SERVERINDA FRAGLA TAGLI TAKIMIN BU TAKIM İLE ALAKASI BULUNMAMAKTADIR, EU'DAKİ TAKIMDA SADECE BEN BULUNMAKTAYIM FAKAT BEN MAÇLARA KATILMAYACAĞIM, KARDO SADECE DAHA TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN OLUŞACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 2 Nisan 2015; 19:54:16 >

• BUMP
  • O takima gircenize dia 2 ye dusun daha iyi
    fragla nedir yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlequiet

O takima gircenize dia 2 ye dusun daha iyi
    fragla nedir yaw

Neye göre böyle bir yorum yaptınız anlamadım, TR de bu isimde kurulu bir takıma bakıptamı yorum yapıyorsunuz? Takımın herhangi bir üyesi bulunmamaktadır şuan, sadece EU da vardır, onda da ben kurdum fakat ben oynamıyacağım maçlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadanyz

quote:

fragla nedir yaw

Neye göre böyle bir yorum yaptınız anlamadım, TR de bu isimde kurulu bir takıma bakıptamı yorum yapıyorsunuz? Takımın herhangi bir üyesi bulunmamaktadır şuan, sadece EU da vardır, onda da ben kurdum fakat ben oynamıyacağım maçlarda.

Hosuma gitmiyor boyle isler herkes kendi arkadaslariyla takim kursun oynasin

• quote:

quote:

quote:

fragla nedir yaw

Dostum zorla kimseyi sokmuyoruz takıma, sen arkadaşlarınla oynayabilirsin, yani buraya gelip bu yorumu yapmana anlam veremedim, herneyse iyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fragla nedir yaw

Dostum zorla kimseyi sokmuyoruz takıma, sen arkadaşlarınla oynayabilirsin, yani buraya gelip bu yorumu yapmana anlam veremedim, herneyse iyi akşamlar.

Yapici tavriniz fikrimi degistirmeme neden oldu
    soylediklerimi geri aliyorum
    basarilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion Geha Private Server [TR Ekip]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dia1e çıkayım da geleyim. Beğendim kuralları falan. Zaten olması gereken de bu. 0 dan mı başlıyoruz. Hiç oyuncunuz yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Dia1e çıkayım da geleyim. Beğendim kuralları falan. Zaten olması gereken de bu. 0 dan mı başlıyoruz. Hiç oyuncunuz yok mu?

Evet dostum 0 dan kuruluyor takım, tabi bekleriz, umarım çıkarsın en kısa sürede
  • Kimin filmiydi geliyo kamyonla amele seciyo gidiyodu

Bu isler boyle olmaz dostum nerde gordun boyle takip kurup basarili olundugu. Pazardan karpuz mu seciyon bu isler once arkadaslik ortami ister ruh ister alt yapi ister neyse sana ne desek bos olcak o yuzden yolun acik olsun ne diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

Kimin filmiydi geliyo kamyonla amele seciyo gidiyodu

Bu isler boyle olmaz dostum nerde gordun boyle takip kurup basarili olundugu. Pazardan karpuz mu seciyon bu isler once arkadaslik ortami ister ruh ister alt yapi ister neyse sana ne desek bos olcak o yuzden yolun acik olsun ne diyim

Hocam kurulup 2 güne başarılı olmasını bekleyen yok zaten, merak etme cod4 türkiye 3.sü olmuş kadrodaydım, bazı arkadaşlarım avrupadaki birçok lan game turnuvasına katıldı, kingston gibi bir çok marka sponsor oldu, yani esport mantığını yeterince biliyorum sen dert etme kendine.LoL'de maalesef çok çevrem yok, olsa zaten buraya konu açmam değil mi? sadece arkadaş takımlarıyla başarılı olman imkansız, iyi takımlara bak bir çoğu farklı ülkelerden oyunculara sahip, yani bu insanlar bir zamandan önce birbirini tanımıyordu fakat oyunu iyi oynamaları ortak yanlarıydı değilmi? Burdaki olay, takımı faaliyete geçirmektir, kadro belkide çok fazla değişikliklere uğrayabilir zamanla, herneyse böyle nutuk attığına göre umarım iyi bir clandasındır ve bize yol gösterirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 3 Nisan 2015; 0:47:15 >

• hem eu hem tr takımı ne alaka? o işi sadece RGESC yapmıştı o da fail olmuştu. tr oyuncularının hepsi eu'da oynuyor zaten. şunu da söyleyeim ben bu sektördeyim elmas 1 ve üstü adamlar böyle bi takıma gelmez, anca para karşılığı kadrona ünlü bi oyuncuyu katarsan takım toplayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 3 Nisan 2015; 0:56:22 >
  • quote:

Dia1e çıkayım da geleyim. Beğendim kuralları falan. Zaten olması gereken de bu. 0 dan mı başlıyoruz. Hiç oyuncunuz yok mu?

Sen bırakmamış mıydın lolü ve forumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

quote:

Sen bırakmamış mıydın lolü ve forumu

Bi süre evet. Bu aralar nadiren giriyorum. Beğenmiyor musun? Kovir misin?

• 1300 ip değil yalnız o.

bide senin yaş kaç canım ona göre konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 3 Nisan 2015; 2:41:26 >
  • Yazin belki.

• Lonca kursan gelirdim

• Elmas 1 adam ne arar bu forumda

• "Clan" yerine e-Sports koyun.

• İsim değişmesini takımın karşılaması gerekmez mi.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.