Bildirim
Fracture [XBOX360;PS3] ÇIKTI (Region Free) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tamam ben strange olanı çekmişim sorun yok.
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Oyunu upload eden grubun adı
Vortex,X360int,Strange,Rant gibi bu da Seed4Me
sağol burak abi ee nasıl gidiyor yine bir banlama olayın vardı forumda xD_____________________________ XBOX 360 NTSC-U elite edition
gametag=danger3586
eski adım=kingofjava forum kuralları:D -
Oyun cekmeye deger mi arkadaslar?Birde nick degisimi icin kime basvuruyorduk:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 5 Ekim 2008; 22:03:11 >_____________________________ -
Oynanış süresi kaç saat?
Bad-Company nick değişim için şikayet butonuna bas.Orda nick değişimi için tıklayın yazıyo..Bilgileri dolduruyosun bikaç gün içinde değişiyolar
Not:Sadece 1 kere değişme hakkın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.MaD -- 6 Ekim 2008; 15:24:50 >_____________________________ 
Wassup homie!!!! -
Yeri gelmişken ben de sorayım
,şifreyi nasıl değiştirebilirim?
_____________________________ -
ilk sayfada ki yorumlardan sonra kesin kanaat getirdim, oyundan anlamayan beleş oyun indirdiği için önüne gelene atlıyanların yazdıkları ve düşüncelerine kesinlikle aldanmadan bekleyip denemek en güzeli...
Adam bi sayfa önce dehşet kaplamalar, müthiş gerçekçi, zebralar gibi oynanır diyo bi sayfa sonra belki bitirmiş olmak için bitiririm iğrenç diyo, ve bir kez daha kanıtlanıyo ki burda insanları gaza getirip donanımdı, oyundu aldıranlar sonradan 360 derece kıvırıyo,
Oyuna gelince dün akşam demosunu oynadığım oyundan değilde başka bi oyundan bahsediyolar sanki, iğrençlik abidesi kesinlikle 5,0 puandan çeyrek puan yukarı etmez.. ......_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
Yeri gelmişken ben de sorayım
,şifreyi nasıl değiştirebilirim?
Profilinden..._____________________________ -
Lütfen biri söyleyebilirmi oynanış süresini?
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Oyunu upload eden grubun adı
Vortex,X360int,Strange,Rant gibi bu da Seed4Me
sağol burak abi ee nasıl gidiyor yine bir banlama olayın vardı forumda xD
Cevap verirsem konu msn muhbettine dönecek
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.MaD
Lütfen biri söyleyebilirmi oynanış süresini?

evet birisi söylesin
_____________________________ En Kolay Gün Dündü -
Oyunda bir yerde takıldım kaldım.... Bitiren arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?
![Fracture [XBOX360;PS3] ÇIKTI (Region Free)](https://store.donanimhaber.com/77/48/a7/7748a75d73649da0482eb59c4de020f8.jpg)
quote:
Orjinalden alıntı: eserguzel
Oyunda bir yerde takıldım kaldım.... Bitiren arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?
![Fracture [XBOX360;PS3] ÇIKTI (Region Free)](https://store.donanimhaber.com/77/48/a7/7748a75d73649da0482eb59c4de020f8.jpg)
Bende aynı yerde kaldım bıraktım.Yardım eden çıkarsa devam edecem bende._____________________________ 
Wassup homie!!!! -
1 aydır kimse birşey yazmamış. O yüzden bu oyunu bitiren olduğunu sanmıyorum. Zaten sitelerden de malum puanları almıştı... -
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.MaD
quote:
Orjinalden alıntı: eserguzel
Bende aynı yerde kaldım bıraktım.Yardım eden çıkarsa devam edecem bende.
resmi biraz daha uzaktan çekersen sana yardımcı olabilirim(mekanı ve görevi hatırlamak için) ben oyunu bitirdim. ama zevk aldığımı söyleyeymem.dışdışdışdış.. diye silah sesleri beni baymıştı. rahat ve hiç takılmadan bitirdiğimi söyleyebilirim._____________________________
-
Tamam ben çekecem foto.
1 aydır kimse birşey yazmamış. O yüzden bu oyunu bitiren olduğunu sanmıyorum. Zaten sitelerden de malum puanları almıştı...
Bende bitirdim ama o bölümü hatırlıyamadım.
Edit: Yukarıdan gidilmiyor mu? Yoksa yerin altında tünel aç orada yol olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 22 Kasım 2008; 22:06:30 >_____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
Ya o kapağı gösteriyo.Ama ne tünel açınca oluyo ne o kapağın orayı yükseltince kapak açılıyo.Anlamadım bende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı