Şimdi Ara

FPS OYUNLARI İÇİN MOUSE ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , öncelikle FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum VALORANT oyunu üzerine kendimi geliştiriyorum 3 , 4 ay önce RAMPAGE SMX-R44 MOUSE aldım VATANDAN almaz olaydım çünkü herhangi bir hızlı döndürmede mouse FPS oyunlarında dönmüyor bildiğin takılıyor ortada , Driver desen çok kötü Sol Tıka basarken çalışmayan makro tuşlarımı desem . Örneğin JETT oynarken adam vurduktan sonra dash atamıyorum sol tıka basılı tuttuğum için her neyse bu gibi sorunlardan kaynaklı bütçemi 200 sularında zorlasak 400 olabilecek bir şekilde ayarladım ve bana ZOWIE mouseları gibi sade , en iyi sensörlere sahip FPS oyunlarında ekstra skor yazdıran bir mouse istiyorum önerilerinizi bekliyorum.. Şimdiden söyliyeyim elim küçük  o yüzden LOGITECH G502 gibi büyük mouselar önermesseniz sevinirim...








  • bütçe 200 küsüre çıkarsa ve hafiflikte işin içine katılırsa sharkoon light2 200 hem hafiflik hem sensör olarak(pmw 3389) en önde gelebilir. hatta dünyanın en iyi sensörü var desek yanlış olmaz. sendo o kadar fiyat için sensör bazında talihsiz bir öneri olmuş.

  • Arkadaslar bu onerdiiginiz mouselarda makro var mi pubg icin kullanicam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sharkoon light 100 kullanıyorum.muthis mouse.kalitesi ,sensörü mükemmel.yedek padler çıkıyor içinden.altinda polling rate ayarı da var.full Türkçe programı .dandik markalara para vermeyin boşuna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.